EXALTON. Anda Adam spune adevărul din spatele camerelor de filmat

EXALTON. Proaspăt întoarsă în România, Anda Adam a oferit detalii despre probele prin care a trecut în timpul filmărilor de la Exalton România, scoţând la iveală câte lucruri care nu se văd pe televizor.

RomaniaTV.net
06 feb. 2018, 14:52
EXALTON. Anda Adam spune adevărul din spatele camerelor de filmat

EXALTON. Anda Adam sustine ca a fost o extrem de frumos in competitie, dar si foarte greu.

„Aceasta competitie este extrem de dura si grea, nu este cum se vede la televizor. Fiecare detaliu conteaza extrem de tare in competitia asta. De cand m-am intors am auzit foarte multe variante. Este mult mai rau decat se vede la televizor. Noi avem o zona limitata in care stam, inconjurati de un gard urias si eram paziti de oameni cu pusti. Acolo este ca un platou imens. Mancam exact ce s-a auzit. La 8 mancam un orez gol. Erau zile in care nu primeam fructe la pranz, primeam abia dupa 12 ore masa de seara. Seara aveam orez fiert cu linte sau naut”, a declarat Anda Adam citată de wowbiz.ro

„De dormit, chiar acolo am dormit. Totul este extrem de strict acolo. Nu aveam voie sa stim nici macar cat este ora. Nu aveau voie sa ne spuna cat este ceasul. Invatam sa citim ceasul dupa soare”, a mai completat Anda Adam.

Citeşte şi Anda Adam, în scaun cu rotile după ce a fost eliminată de la Exatlon