Examenele de la SNSPA de luni şi marţi vor fi reprogramate

Examenele stabilite pentru luni şi marţi la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative vor fi reprogramate, a anunţat conducerea instituţiei pe site.

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 09:34
Examenele de la SNSPA de luni şi marţi vor fi reprogramate

Având în vedere condiţiile atmosferice nefavorabile şi cele de trafic îngreunat, examenele programate în datele de 27 şi 28 ianuarie 2014 vor fi reprogramate şi anunţate în timp util de secretariatele facultăţilor„, se arată în anunţ, potrivit Agerpres.

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Mihnea Costoiu, declara duminică, că a vorbit cu toţi rectorii de universităţi pentru a da posibilitatea studenţilor din zonele afectate de vremea nefavorabilă, care nu pot ajunge la examene, să le susţină la o altă dată.

Ministrul preciza că, în conformitate cu reglementările în vigoare, hotărârea de întrerupere temporară a activităţii este exclusiv la latitudinea conducerilor instituţiilor de învăţământ superior, în virtutea autonomiei universitare.

Potrivit lui Mihnea Costoiu, Universităţile din Bucureşti, Târgovişte şi Piteşti şi-au suspendat cursurile luni. „Am vorbit cu toţi rectorii astfel încât să dăm posibilitatea studenţilor care nu pot să se prezinte la examene să le susţină la o altă dată„, a precizat ministrul.

În ceea ce priveşte Universitatea Politehnica din Bucureşti, acesta a spus că, având în vedere că mulţi studenţi stau în cămin şi distanţa este foarte mică până la universitate, cei mai mulţi nu vor întâmpina impedimente în a se prezenta la examene.

Universitatea din Bucureşti a anunţat duminică că activitatea didactică va fi suspendată luni 27 ianuarie.

Ca urmare a condiţiilor meteo nevaforabile, conducerea Universităţii din Bucureşti a hotărât suspendarea activităţii didactice (cursuri, examene) în ziua de luni, 27 ianuarie. Examenele şi cursurile stabilite pentru aceasta dată vor fi reprogramate de comun acord între cadrele didactice şi studenţi”, se arată în comunicatul de presă.

Citeşte şi: ŞCOLILE SE ÎNCHID, luni şi marţi, din cauza viscolului şi a zăpezii