Exatlon 15 aprilie. Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu, despre prietenia pe care au legat-o. „E un subiect fierbinte….”

Giani Kirita si Catalin Cazacu au vorbit despre legatura speciala pe care au legat-o de cand se afla in aceeasi echipa, in Republica Dominicana.

16 apr. 2018, 08:17
Exatlon 15 aprilie. Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu, despre prietenia pe care au legat-o. „E un subiect fierbinte….”

Cei doi nu se cunosteau prea bine cand au intrat in concurs, dar acum, spera sa ramana prieteni pe viata, scrie wowbiz.ro.

„E bine ca ploua, pentru ca e un subiect firbinte. In viata sa nu spui niciodata niciodata. Nu imi puteam imagina ca voi avea un prieten foarte bun fotbalist. Trebuie inteles contextul. Experienta asta pe care noi o traim ar trebui recomandata de doctori. Daca pana acum aveai o scara de valori, ea se modifica complet. Iti poti da seama de atat de multe lucruri aici si poti gandi la rece. Avem atat de multe lucruri de gandit.

Citeşte şi EXATLON ROMANIA: Claudia Pavel spune totul despre Giani Kiriţă, după zvonurile că ar fi avut relaţii intime la Exatlon

Nu o sa va vina sacredeti, dar Giani chiar e om bun. Vorbeste frumos si corect gramatical, surprizantor pentru un fotbalist. E un om care tine cu echipa, insa nu doar in fata camerelor. Daca are o felie de paine il imparte la 10. Am impartit si un ou la 10 persoane. De multe ori, se consuma prea tare, am incercat sa ii explic ca sunt doar niste jocuri. E guraliv, dar nu rau. Eu il consider un prieten si de mine nu scapa.”, a spus Cazacu.