EXATLON 19 MAI 2018: Diana Belbita, mesaj emoţionant pe Instagram. Dezvăluiri din culise înainte de Finala Exatlon

EXATLON 19 MAI 2018: Reality-showul „Exatlon” se apropie cu pași repezi de finalul așteptat cu suspans, ce va aduce învingătorului premiul de 100.000 de euro. Miercuri, 23 mai, va avea loc ultima „Arenă”, cea care va decide castigatorul competiției.

19 mai 2018, 09:05
EXATLON 19 MAI 2018: Diana Belbita, mesaj emoţionant pe Instagram. Dezvăluiri din culise înainte de Finala Exatlon

Exatlon România 19 mai 2018. Eliminare: Războinici – Faimoși, live Exatlon România se apropie de final. În această seară, 19 mai, urmează o eliminare. 

Exatlon România 19 mai 2018. Eliminare: Războinici – Faimoși, live  Miercuri urmează să aflăm câștigătorul Exatlon România. Au loc eliminări fulger. Chiar în această seară urmează să aibă loc o eliminare. 

Exatlon România 19 mai 2018. Eliminare: Războinici – Faimoși, live  Sunt 7 concurenți acum la Exatlon. Vor fi 6 după confruntarea serii. 

Exatlon România 19 mai 2018. Eliminare: Războinici – Faimoși, live  Cosmin Cernat face anunțul: ”Jocul arena Exatlon, primul din ultima săptămână a acestui reality-show. În această seară vom avea o eliminare. Cei șapte sunt cei mai buni care au rămas aici la Exatlon. Din 7 vor rămâne șase la finele acestui joc”. 

Exatlon România 19 mai 2018. Eliminare: Războinici – Faimoși, live  Cine credeți că va pleca acasă? 

Exatlon România, 19 mai 2018. Eliminare: Războinici – Faimoși, live  Rămâneți pe DCNews pentru informații live de la Exatlon, din 19 mai 2018. 

Se apropie sfârșitul concursului-fenoment EXATLON! Final va fi difuzata, in direct, pe 23 mai, fanii îndreaptându-și atenția si mai mult atentia spre concurentii favoriti. Fosta concurentă, actualmente fana înfocată a „Faimosilor”, dar mai ales a Larisei Vasile, Diana Belbita și-ar dori ca aceasta să câștige competiția. Mesajul acesteia este unul de-a dreptul emoționant.

Cele doua au fost foarte apropiate in perioada petrecuta impreuna in Republica Dominicana iar Diana este mandra de Larisa ca a ajuns in finala, dorindu-si ca aceasta sa ii indeplineasca visul de a castiga competitia.

Iata ce mesaj emotionant i-a scris pe Instagram: „Ar fi atatea de spus acum, dar stiu ca nu ai avea cum sa ma auzi… As vrea sa stii cat de mandra sunt de tine! Stiu cat de greu e sa fii acolo, dar nu stiu cat de greu e sa fii singura acolo… pentru ca eu te-am avut pe tine. Sunt sigura ca multi ma vor judeca si condamna pentru ca, intr-un moment greu pentru Faimosi, eu am curajul sa spun ca sunt fericita pentru tine. Dar imi asum asta, pentru ca tu meriti… pentru ca AZI e despre tine, asa cum fiecare zi din saptamana ce urmeaza va fi despre tine”