EXATLON 22 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: „Chiar avem nevoie de asta…”

EXATLON 22 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Un nou episod în bătălia dintre Faimoși și Războinici va avea loc astăzi.

22 apr. 2018, 18:07
EXATLON 22 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: „Chiar avem nevoie de asta…”

EXATLON ROMÂNIA, 22 aprilie. UPDATE 15: Roxana a adus VICTORIA pentru Războinici! Aceștia vor primi mesaje de la familie și vor avea posibilitatea să comunice cu prietenii. 10-6 scor final!

EXATLON ROMÂNIA, 22 aprilie: Concurenții joacă cu gândul la familie, la prieteni și își doresc să comunice cât mai mult cu aceștia. De aceea proba de astăzi este foarte importantă pentru ei.

EXATLON ROMÂNIA, 22 aprilie. Faimoșii – Războinicii, rezultat final. Se anunță din nou un joc tensionat între cele două echipe. Concursul se apropie de final, iar așa cum a precizat și Cătălin Cazacu de la Faimoși, presiunea devine din ce în ce mai mare. 

EXATLON ROMÂNIA, 22 aprilie. Faimoșii – Războinicii, rezultat final. Astăzi, prezentatorul emisiunii Cosmin Cernat, a anunțat miza pentru care cele două echipe se vor confrunta. Astfel, Faimoșii și Războinicii se vor confrunta pentru COMUNICARE. Chiar dacă pentru fanii emisiunii miza nu pare atât de atrăgătoare, pentru concurenți ea reprezintă o adevărată provocare. 

EXATLON ROMÂNIA, 22 aprilie. Faimoșii – Războinicii, rezultat final. După trei luni în Republica Dominicană, concurenții simt din ce în ce mai putenic lipsa celor din România. Ștefan de la Războinici a descris cel mai bine confruntarea: „E vorba de familie, e vorba de acasă. Chiar avem nevoie să ne hrănim sufletul”.

EXATLON ROMÂNIA, 22 aprilie. Faimoșii – Războinicii, rezultat final. Amintim că în episodul de ieri când cele două echipe s-au confruntat pentru Casă și excursie, Faimoșii au reușit să se impună dramatic cu toate că au fost conduși. A fost primul joc după eliminarea Dianei Belbiță.