EXATLON 25 APRILIE LIVE VIDEO KANAL D: S-a aflat numele concurentului de la Faimoşi care părăseşte competiţia. Surpriză uriaşă!

EXATLON 25 APRILIE LIVE VIDEO KANAL D: Faimoșii au pierdut jocul de imunitate și s-au văzut nevoiți să facă trei nominalizări pentru eliminare. Astfel, unul din rândul lor va pleca acasă. Geanina, Cătălin Cazacu și Valentin sunt nominalizați pentru eliminare

RomaniaTV.net
25 apr. 2018, 12:06

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018: Faimoșii au câștigat CASA! 

GEANINA este ELIMINATĂ! 

 FAIMOȘII – RĂZBOINICII: 1 – 0/ 1 – 1/ 2 – 1/ 3 – 1/ 3 – 2/ 4 – 2/ 4 – 3/ 5 – 3/ 6 – 3/ 7 – 3/ 7 – 4/ 8 – 4/ 8 – 5/ 9  – 5/ 9  – 6 /10-6

Printre cei trei concurenți nominalizați de la Exatlon, Cătălin Cazacu este cel mai afectat de gândul că ar putea pleca din concurs.

Alături de el, Geanina Stană și Valentin Chiș riscă să plece acasă. Cătălin a dezvăluit de ce nu vrea să plece încă de la Exatlon. 

„Îmi dau seama că m-am închis aici, poate prea mult și că poate îmi va lipsi și locul acesta”, a dezvăluit Cătălin.

Concurentul susține că acest joc provoacă dependență și speră că nu va fi concurentul eliminat.


EXATLON ROMANIA 25 APRILIE. DCNews.ro a realizat un sondaj cu întrebare ”Cine ar trebui să fie ELIMINAT?”. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018. Rezultate VOT Potrivit rezultatului sondajului, cei mai mulți consideră că ar trebui să fie eliminată Geanina. Votul în ceea ce o privește pentru eliminare este de 60,28%. Următorul pe lista eliminării este Cătălin Cazacu, cu un vot de 27,60%. Cel fără risc ar fi Valentin Chiș- 12,12%. 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018. Rezultate VOT Din experiențele anterioare, în ceea ce privește situația Geaninei, dacă tactica fanilor Războinicilor va funcționa, va ieși Cătălin Cazacu. În caz contrar, lucrurile vor sta ca-n sondajul de mai jos: 

EXATLON 25 APRILIE LIVE VIDEO KANAL D: Pe pagina oficială de la Exatlon, fanii Războinicilor au sunat mobilizarea și spun că vor vota pentru Valentin și Geanina, astfel că, cele mai multe șanse să plece acasă le are Cătălin Cazacu.

EXATLON ROMANIA 25 APRILIE. El este participantul care va fi eliminat. Reacţia Dianei Belbiţă când a aflat cine sunt nominalizaţi

Iată câteva dintre mesaje:

Nu te uitam Mr Cazacu cand Ionut avea piciorul gaurit iar tu faceai misto de el cu Geani ca e fetita. In plus, de asta ati impins mereu fetele in fata la nominalizari! Votam Geanina si cu Bruce!

Hai Războinicii!!! Sa plece Cazacu! Sa plece Vladimir! Sa plece Giani!

Nu te uit Cazacu atunci când nu îl credeai pe Ionut ca îl doare piciorul. ..bai avea gaură în tibie….Și acum te milogesti de noi…afară cu tine.

La revedere Cazacu! Valentin punctele tale nu au contat deloc!

Sa plece nas stramb, Cazacu!!! Era si cazul sa plece unul din vulturii jumuliti!!

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Meciul de marți seară, cel pentru câștigarea protecției, a fost unul strâns, cele două echipe avansând umăr la umăr până la final, când Războinicii au punctat decisiv. Faimoșii au făcut trei nominalizări: una din partea echipei, una din partea celui mai valoros jucător al săptămânii, Larisa, și una din partea jucătorului care a câștigat jocul individual pentru imunitate, Giani Kiriță.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Nominalizată din partea echipei a fost Geanina. Opțiunea Larisei a fost Cătălin Cazacu, ales pe plajă în urma unei aruncări cu banul, în timp ce opțiunea lui Giani Kiriță a fost Valentin „Bruce” Chiș.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Ca de fiecare dată, au curs părerile fanilor în mediul online. Iată câteva dintre mesaje:

Votăm Gianina și Vali. Sunt corecți și calmi. Haideți să le mai dăm o palmă faimoșilor.

Votați Geanina și Bruce! Să le dăm încă o lecție „faimoșilor” care se credeau niște zei, și care i au umilit pe războinici în nenumărate rânduri. Ar trebui să i facem să înțeleagă faptul că ei au ajuns faimoși datorită nouă, în același timp îi putem face să și vadă și adevărata valoare! După faptă și răsplată.

Uitându-mă pe aici pe comenturi îmi dau seama ce fel de oameni sunt fanii războinicilor. Deși este clar că Geanina ar trebui să iasă, pentru că a adus cele mai puține puncte, ei sunt pregătiți să scoată din competiție pe cei mai valoroși jucători!

Ați luat-o cu toții razna, este un joc sportiv NU Bravo ai stil! Sunt fan #războinici, dar sper să plece Geanina să fie și concursul ăsta cum ar trebui!

Ce bine era dacă Valentin lua imunitatea și nu Giani! Așa era nominalizat Giani și pleca odată acasă! Și repet nu că nu ar fi bun dar cum pierde un punct găsește mereu scuze să nu joace.

EXATLON ROMANIA. Lovitură de teatru la ultima ediţie: cum s-a decis NOMINALIZAREA