EXATLON 26 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Cresc tensiunile, este cel mai dificil traseu. Cine riscă eliminarea

EXATLON 26 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D. O noua editie a competitiei EXATLON este luni, 26 martie, la Kanal D. Va o editie tensionata, mai ales ca unii concurenti profita de slabiciunea altora pentru a-i demoraliza. Luni, la EXATLON vedem una dintre cele mai dificile probe, ramane de vazut cine vor fi invigatorii: cei de la Razboinici sau de la Faimosi.

RomaniaTV.net
26 mart. 2018, 12:15
EXATLON 26 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Cresc tensiunile, este cel mai dificil traseu. Cine riscă eliminarea

EXATLON 26 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL DGiani Kirita este in continuare motiv de tensiuni intre echipe. „La ce aveti record, la stat in casa?”, le spune Giani cu ironie celor din echipa Razboinicilor.

EXATLON 26 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D

EXATLON 26 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL DLuni urmeaza cel mai dificil traseu din cauza distantelor foarte mic intre obstacole. Cresc si mai mult tensiunile, pentru ca nimic nu mai este cum a fost.

EXATLON 26 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL DDuminică, 25 martie, la Exatlon, Faimoșii au câștigat meciul principal al zilei și astfel dreptul de a primi scrisori de la familie.

EXATLON 26 MARTIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D. Fiecare dintre Faimoși a primit câteva scrisori de la familie, părinți, copii sau parteneri de viață. Vladimir Drăghia a fost copleșit de emoții în momentul în care a citit primele rânduri scrise de mama sa cu voce tare.

PETIȚIE pentru eliminarea lui Giani Kiriţă: Asistăm la un circ

EXATLON ROMÂNIA. „Cerem producătorilor să îl descalifice pe Giani pentru comportamentul și limbajul său vulgar. De o lună și jumătate asistăm la un circ făcut de un om fără educație și bun simț, acceptat tacit de producători. La meciul cu Mexic, ne-a făcut o reputație urâtă ca români, purtându-se grosolan cu Ana Lago. Acum nesimțirea lui a atins apogeul, in ediția din 18.02 când a insultat o concurentă în nenumărate rânduri. Această emisiune este urmărită și de foarte mulți copii, de aceea dorim să se ia atitudine și să nu i se mai permită acestui individ să fie obraznic, sfidând peste orice regulă”, se precizează în petiție.

EXATLON ROMÂNIA. Până în acest moment, peste 2.500 de persoane au semnat petiția. 

EXATLON ROMÂNIA. Fanii emisiunii au comentat acest subiect pe rețeaua de socializare Facebook. Iată câteva dintre mesaje:

Nu merită acel loc! El confundă sportul cu mahalaua!

Auzi să facă petiție.. haha

Nu trebuie să îi judecăm noi, ei acolo sunt într-o competiție și da nu sunt de acord cu unele injurii și replici ale faimoșilor, dar nici cu cei de la războinici nu mi-e rușine, a dat cu noroi în Ionuț, văzându-l un bun concurent și diva de Alina, care a folosit-o pe Mariana să își atingă scopul, așa că Dumnezeu nu doarme și da își merită soarta războinicii, mai puțin Ionuț, care este strâns cu ușa de către ceilalți.

Până la urmă e o competiție, fiecare folosește ceea ce crede că e mai bun pentru a înainta! Și războinicii bârfesc și jignesc, doar că s-au prins că e posibil ca faimoșii să aibă de suferit datorită comportamentului vulcanic al lui Giani!

Vladimir Draghia, emotionat pana la lacrimi de scrisoare mamei sale! „Nu ma asteptam sa ma izbeasca asa de tare cand mi-a spus ca de 25 de ani…” 

uminica, Faimosii au castigat meciul principal al zilei si, cu acesta, dreptul de a primi scrisori de la familie.

Fiecare dintre Faimosi a primit cateva scrisori de la familie, parinti, copii sau parteneri de viata. Cel mai bun dintre Faimosi, Vladimir Draghia, a fost coplesit de emotii in momentul in care a citit primele randuri scrise de mama sa cu voce tare. 

„Mie nu mi-e dor de tine. Te vad si te ascult mai frecvent decat am avut parte in ultimii 24 de ani si sunt tare mandra de cum esti”, i-a scris mama lui Vladimir. De indata ce a citit aceste cuvinte, Vladimir a inceput sa planga. „Nu ma asteptam sa ma izbeasca asa de tare cand mi-a spus ca de 25 de ani nu m-a vazut atat de mult”, a marturisit ulterior jucatorul.