EXATLON, ACUZAŢII GRAVE. Anca, fostă concurentă, către Bogdan. „Mi-ai spus că mă baţi, chiar mi-a fost frică”

EXATLON: Anca, Radu, Bogdan si mama Alinei au venit in platoul unei emisiunii, unde si-au spus replici dure.

07 mart. 2018, 10:04
EXATLON, ACUZAŢII GRAVE. Anca, fostă concurentă, către Bogdan. „Mi-ai spus că mă baţi, chiar mi-a fost frică”

EXATLON. In timpul competitiei, Bogdan a amenintat-o pe Anca ca ii va da „doi pumni in gat”, iar fosta concurenta a marturisit ca i-a fost teama, scrie wowbiz.ro. „Nu-i facusem nimic lui Bogdan, a venit medicul sa-mi faca injectie si m-a trimis in casa cu el. Mi-ai spus ca ma bati, chiar mi-a fost teama ca ma va bate. Am cerut bodyguarzi acolo. Radu, daca era fiica ta acolo ce faceai? Radu, tu de ce te amuzai? Bogdan nu mai suporta conditiile de acolo si voia sa plece acasa. Eu chiar m-am speriat. Radu i-a spalat creierul lui bentita Alex si vrea sa-l scoata din concurs pe Ionut. Daca iese Alex cel nou, urmatorul va fi Ionut. Mi-as dori sa plece Alina, sa ramana Lupu”, a spus Anca.

Citeşte şi EXATLON 7 martie 2018. Andrei Stoica, pus pe tuşă după accidentare. Se întoarce în România

„S-au acumulat mai multe, iar atunci a fost un moment de rabufnire. Tot ce am avut de zis, ti-am zis in fata. Sa stii ca nu stau in satra, putem merge la mine acasa sa-ti arat. Anca nu te-as fi batut niciodata. Nu as fi indraznit niciodata sa dau in tine. Ar trebui sa-ti asumi ca ai intrat intr-un conflict continuu cu echipa. Ea a zis si ca ii era frica sa doarma ca vine Giani peste noi. Sa plece cel cu cele mai putine puncte acumulate”, a spus Bogdan.

„Eu le-am cerut sa ma nominalizeze, din cauza problemelor de sanatate. Am recunoscut ca sunt accidentat. Mi-as dori ca Lupu sa ramana in echipa”, a spus Radu.

„Erau sub presiune. Nu zic nici macar de fata mea ca e absolut nevinovata. Toti puteau sa aiba o reactie deplasata, dar asta nu iti da dreptul sa jignesti, sa injuri. O persoana atat de falsa sau de ipocrita ar fi impartit mancarea cu tine? Trebuia sa nu accepti mancarea. Anca este o persoana ipocrita, vulgara si lipsita de bun simt. Eu mi-as dori sa plece Alex, deoarece este cel mai slab”, a spus mama Alinei.