EXATLON. Diana Belbiţă, primele acuzaţii la adresa Faimoşilor. „Toata munca mea au uitat-o şi au dărâmat-o ca pe un castel de nisip”

Diana Belbita a fost ultima concurenta care a parasit Exatlon. Faimoasa a plecat neasteptat din competitie, iar in urma ei a ramas o dezamagire ca nu a mai putut continua.

23 apr. 2018, 07:35

Desi toti se asteptatu ca Geanina Stana sa fie cea care va ajunge mai repede in Romania, se pare ca publicul a decis altceva, iar drumul spre finala i-a fost curmat Dianei Belbita. Daca pana acum nu a vrut sa vorbeasca in termeni rai de ce s-a intamplat intre ea si colegii sai, intr-o postare facuta pe instagram, Diana i-a acuzat voalat pe Faimosi ca i-au spulberat visurile, desi ea nu ar fi meritat asta.

Citeşte şi EXATLON ROMANIA Conflict GRAV între „Războinici”. De la ce a pornit scandalul VIDEO

„Trei luni si jumatate cu momente memorabile, probe care la prima vedere pareau imposibile, curse cu final de infarct si un dor permanent de oameni dragi. M-am simtit vie, am simtit ca traiesc cu adevarat…..

Cand in sfarsit caderile fizice pareau sa ramana in spate si probele cu apa nu mai erau o problema pentru mine, a venit ziua in care sarcificiile nu au mai contat, iar fortareata cladita cu munca si incredere s-a dovedit a fi doar un castel de nisip LOVIT DE VAL. Astfel, in ziua 105 mi-am luat ramas bun de la cea mai tare experienta”, a scris Diana.