Cuplu BOMBĂ în showbiz. Cu cine se iubește Diana Belbiță. Au dezvăluit povestea de dragoste chiar de Crăciun

Cu cine se iubește Diana Belbiță. Celebra luptătoare de MMA a dezvăluit povestea de dragoste chiar de Crăciun. Alături de mesaj, a postat și o imagine în care apare cu partenerul ei, lângă brad. Fanii s-au bucurat foarte tare de această veste.

29 dec. 2023, 16:27
Cuplu BOMBĂ în showbiz. Cu cine se iubește Diana Belbiță. Au dezvăluit povestea de dragoste chiar de Crăciun
Cu cine se iubește Diana Belbiță

Cu cine se iubește Diana Belbiță. Fosta concurentă de la Exatlon este stabilită de mai mulți ani în Canada, acolo unde se antrenează pentru meciurile sale de MMA. Aceasta luptă în cea mai prestigioasă promoție din lume, UFC. ”Prințesa Războinică” este una dintre cele mai urmărite și mai iubite luptătoare din UFC.

Citește și: Dramă IMENSĂ pentru Diana Belbiţă. „Prinţesa Războinică” a făcut ANUNŢUL DUREROS

Cu cine se iubește Diana Belbiță

Olteanca originară din Strehaia are un nou iubit și a postat mai multe imagini în brațele unui luptător, Cameron VanCamp. Americanul a fost și el sub contract cu UFC, dar după doar 2 meciuri a fost dat afară. Recent, VanCamp s-a reprofilat pe box fără mănuși.

Moșule… pot să explic” este mesajul amuzant pe care Diana l-a postat.

Diana Belbiță, înfrângere dureroasă în UFC

Fosta concurentă de la „Ferma” şi „Exatlon” căuta a doua victorie din UFC, după cea din vara lui 2021, însă a pierdut la puncte, după o decizie în unanimitate.

Gloria De Paula a obținut prima sa victorie în cea mai importantă serie din MMA. Brazilianca a punctat mai bine cu loviturile de pumn și de picior, iar cei trei arbitrii au văzut-o câștigătoare în unanimitate.

Diana Belbiță a început mai agresiv meci, a căutat să domine centrul octogonului, în timp ce Glora De Paul a încercat s-o surprindă cu lovituri rapide. Brazilianca a avut o încercare de a duce lupta la sol în prima rundă, dar nu a reușit.

Ulterior, a reușit să pareze mai bine loviturile româncei, dar cei trei arbitrii au decis că Diana Belbiță a câștiga runda. În runda secundă, De Paula a fost mai eficientă cu lovituri de jab și cu directele, reușind s-o rănească pe Belbiță și asigurându-și un punctaj mai mare. Runda a treia a fost echilibrată, iar în final, cele două luptătoare au încheiat duelul trimițând lovituri puternice.