EXATLON Romania. S-a aflat, el este următorul Războinic care va părăsi show-ul

Strategia prin care fanii Razboinicilor de la Exatlon au eliminat-o pe Diana Bulimar se va intoarce in curand impotriva lor, pentru ca sustinatorii Faimosilor se vor mobiliza si il vor scoate din concurs pe cel mai bun membru al echipei albastre.

29 mart. 2018, 07:29

Eliminarea Dianei Bulimar a fost cea mai neasteptata de pana acum, de la Arena, scrie stirilekanald.ro. Anuntul facut de Cosmin Cernat i-a lasat pe toti concurentii muti de uimire, iar multi au crezut ca este o gluma. Insa, acum mai mult ca oricand, sustinatorii Faimosilor sunt hotarati sa se razbune si sa il scoata din concurs pe Stefan, cel mai bun concurent de la Razboinici.

Citeşte şi Anda Adam, dezvăluiri din CULISELE concursului EXATLON ROMÂNIA. Cum se decid, de fapt, ELIMINĂRILE

„DIN ORGOLIU ATI DAT AFARA O FATA BUNA FARA CA SA AIBA VREO VINA!!! CE NAIBA…VRETI SA-L ADUCETI PE OLTIN IN FINALA CU IONUT SAU STEFAN? CAND A FOST IONUT LA NOMINALIZARE EU L-AM VOTAT FIINDCA IL CONSIDER BUN. SA VEDETI CA VOM INCERCA SA-L DAM AFARA PE STEFAN. CORECTATI-VA COMPORTAMENTUL CA NU AJUNGETI NICAIERI! O SA REGRETATI. MA DOARE DOAR FAPTUL CA DIDI NU A GRESIT CU NIMIC!”, este anuntul postat pe grupurile de sustinere ale concurentilor Exatlon, cu care au fost de acord toti fanii Faimosilor.

„Este un reality show, ma bucur ca s-a intamplat asta, nu ma bucur ca s-a intamplat cu mine. S-a vazut faptul ca nu se stie niciodata, asta este. Se pare ca traseele mele nu au fost la fel de bune ca ale lui Oltin, asta inteleg din voturilor oamenilor. Am simtit de dimineata asta. Sunt bucuroasa ca merg acasa si bafta colegilor.”, au fost declaratiile fostei gimnaste.