EXATLON. „Giani Kiriţă o mănâncă pe Irina Postolea. Va fi extrem de dur”. Mariana o compătimeşte pe războinică

Giani Kiriţă va fi extrem de dur cu Irina Postolea! Vezi cine spune asta!

03 feb. 2019, 11:44
EXATLON. „Giani Kiriţă o mănâncă pe Irina Postolea. Va fi extrem de dur”. Mariana o compătimeşte pe războinică

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani, scrie wowbiz.ro. Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Citeşte şi EXATLON Romania, eliminare cu scandal. Primul bărbat trimis acasaă de la Războinici

Ei bine, după eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare.

De curând, aceasta şi-a îndeplinit visul şi a reuşit să se angajeze ca instructor de fitness, dar a renunţat pentru că nu mai avea suficient timp pentru concursurile la care voia să participe

Asta nu înseamnă însă că sportiva nu urmăreşte cu mare interes sezonul al treilea al Exatlon-ului. S-a uitat cu sufletul la gură la primele ediţii şi spune că şi-a format deja o părere despre concurenţi. Irina Postolea de la „Războinici” i se pare una dintre cele mai slabe participante şi crede că, în scurt timp, va intra pe „lista neagră” a lui Giani Kiriţă.
Giani Kiriţă va fi extrem de dur cu Irina Postolea! „Aştept o confruntare. Ştiţi că eu sunt un om sincer şi direct”

„Irina Postolea, concurenta de la „războinici” pe care o compară toată lumea cu mine, n-are nicio treabă cu concursul ăsta şi mai este şi vocală. Abia se mişcă, n-are pic de agilitate. De fapt îţi dai seama după silueta ei că nu are condiţie fizică. Asta e antrenoare de judo? Ferească Sfântul…Nu am nimic cu ea, dar locul ei nu e la Exatlon. Nu mă mai comparaţi fraţilor cu aia, că eu eram „rachetă” pe lângă ea, pe traseu. Îi spun şi în faţă când se întoarce. Abia aştept o confruntare. Ştiţi că eu sunt un om sincer şi direct, mai ales când vine vorba de Exatlon, competiţia mea de suflet”, spunea sportiva în urmă cu câteva zile.

Acum însă, Mariana o compătimeşte pe Irina.

„Dacă nu se acomodează şi nu începe să aducă puncte, o „mănâncă” Giani Kiriţă! Deocamdată este calm…El este un bun antrenor. Mai întâi le explică elevilor, îi învaţă… Dar dacă ei nu înţeleg şi sunt slabi, schimbă foaia, devine extrem de dur. Mi-e milă”, a încheiat Mariana.