EXATLON, imagini incendiare, iubita lui Cazacu şi-a făcut imediat bagajele

EXATLON: Imaginile în ipostaze mai mult decât colegiale în care au fost surprinși Claudia Pavel și Cătălin Cazacu, nu i-au picat deloc bine Anei, iubita “Faimosului”.    
Alina Costache
27 feb. 2018, 15:40
EXATLON, imagini incendiare, iubita lui Cazacu şi-a făcut imediat bagajele

EXATLON: Se pare că aceasta a luat decizia definitivă în ceea ce privește relația cu motociclistul. Astfel, paparazzii de la WOWbiz au surprins-o în timp ce pleca cu bagajele făcute din casa concurentului de la Exatlon, ajutată de o prietenă.

Se pare că Ana Roman este foarte supărată și dezamăgită de comportamentul acestuia, așa că a decis să înceapă o viață nouă, departe de Cătălin.

În platoul WOWbiz, Ana, iubita concurentului de la Exatlon, s-a dezlănțuit la adresa lui Cream și a acestuia, anunțând că a decis să se despartă de „Faimos”, în urmă cu câteva zile.

„Poate m-a minţit, eu aşa am auzit, Claudiţa, Claudiţa… Poate am înţeles greşit! Cătălin e prieten cu Giani Kiriţă de când au început preselecţiile.

E foarte dureros ce am văzut acum!

Acum nu mai sufăr, oarecum m-am vindecat, m-am obişnuit cu gândul că el este aşa.

Am crezut că este pentru show, că vrea să iasă în evidenşă, am încercat să găsesc ceva, dar nu am găsit. Am văzut ce era de văzut.

Sincer, Claudia mi se face o femeie îndrăgostită!

Pe el îl cunosc şi nu pot să spun aşa. Vorbesc de comportament. Unul care m-a deranjat, m-a pus într-o lunină proastă. În ultima perioadă nu m-am mai uita la emisiune. Aveam palpitaţii când vedeam.

Am tot sperat să fie glume… Nu m-am mai uitat apoi…

Mie mi-a spus Cătălin că Giani e cu Claudiţa.

Am crezut că el e un bărbat sincer. Nu ştiu ce a fost acolo… Cătălin cu mine a fost un om minunat. Nu ştiu ce s-a întâmplat?

Sunt sigură că s-a comportat foarte frumos cu Claudia, aşa e el.

Aş fi preferat să-mi spună, nu să-mi transmită, aşa, la tv. Eu cred că meritam explicaţii”, a spus Ana.

„Am hotărât să mă mut de la el. Să închei relaţia şi subiectul pentru totdeauna!

Indiferent ce spune el când se întoarce. Nu are ce să spună mai mult. Îi doresc să fie fericit! Ei îi doresc să nu păţească ce am păţit eu!”, a spus, în final, Ana.

După zvonurile potrivit cărora între motociclistul Cătălin Cazacu şi cântăreaţa Claudia Pavel s-a dezvoltat o relaţie amoroasă la filmările emisiunii „Exatlon“, vedeta a recunoscut că între ei există sentimente, dar că nu au existat relaţii intime şi nici nu ştia că sportivul are acasă o iubită, conform declarației sale de la Teo show.

Claudia Pavel a părăsit săptămâna trecută Republica Dominicană, acolo unde a luptat în echipa Faimoşilor în competiţia „Exatlon“ de la Kanal D. De-a lungul emisiunii, apropierile dintre ea şi Cătălin Cazacu au stârnit suspiciuni, până când Giani Kiriţă, prieten bun cu Cazacu, i-a dat de gol după ce ce a câştigat o probă şi li s-a adresat celor doi coechipieri: „Bă, am vrut să mai stăm o săptămână împreună.

Era urât să ne dezmembrăm de acum. Stăteam în cocioaba aia aiurea, toţi, dezmembraţi. Măcar Claudia îl are pe ăsta. Pentru voi am luptat. Să mor dacă n-am luptat pentru voi doi, să legaţi relaţia“.

După ce vestea s-a răspândit în presa tabloidă, a ieşit la iveală şi faptul că motociclistul ar avea acasă o iubită, însă Claudia Pavel a declarat că nu ştia de existenţa acesteia.

„Vizavi de relaţia cu această fată, trebuie să spun că eu n-am ştiut de existenţa ei, pentru că a fost clar de la început că el este un om liber ca şi mine.

Eu când am ajuns acasă şi am văzut această dramă şi această telenovelă, m-am şocat puţin pentru că nu mă aşteptam la asta, pentru că am ajuns să-l cunosc şi ştiu că e un om hotărât.

El mi-a spus tot timpul că este un om liber , nici nu s-a pus problema. În momentul în care există cineva cu adevărat, eu cred că nu ai cum să nu menţionezi”, a mai spus cântăreaţa. Totodată, şi Cătălin Cazacu a explicat, într-un interviu filmat special în Republica Dominicană, că între el şi Claudia există sentimente „curate” şi a făcut trimitere la o situaţie amoroasă neîncheiată din afara concursului.

„Am lăsat multe chestii acasă, pe care probabil n-o să le mai găsesc. În primul rând, cred că eu nu voi mai fi la fel după o experienţă de genul acesta. Eu îmi asum cine sunt şi singurul om căruia trebuie să îi dau explicaţii vreodată sunt eu. Nu trebuie să-i dau cuiva explicaţii acasă sau aici.

Eu când am plecat de acasă, am plecat dintr-o situaţie pe care mi-ar fi foarte greu să o descriu. Am plecat şi fiind prins înainte de plecarea mea în multe probleme, poate n-am reuşit să-mi pun ordine în viaţă”, a spus campionul de motociclism viteză.

Cât despre natura relaţiei cu Claudia, Cătălin a spus: „Faptul că este o apropiere între mine şi Claudia este evident pentru toată lumea, inclusiv pentru noi. Nu este un lucru forţat, nu vine ca urmare a unui teatru, fiecare face ce simte. Eu o pup pe Claudia de câte ori am ocazia, mi-e dragă fata, nu am ascuns asta.

Nu există un început al acestei poveşti, pentru că nu a făcut nimeni absolut nimic, de aia lucrurile sunt atât de mişto şi de aia avem o discuţie despre ceva pe care nu ştim cum să-l numim, pentru că nu ştim ce e de fapt, nu ştim dacă există sau nu. Suntem doi oameni care se poartă cum simt.

Când vom ieşi de aici, cred că de abia acolo se poate vedea”, a mai spus Cătălin. Lucrurile au luat o întorsătură şi mai neplăcută, după ce presupusa iubită a lui Cazacu ar fi declarat pentru Cancan.ro că „a surprins-o foarte tare ce s-a întâmplat”, cu atât mai mult cu cât ştia de la Cătălin că Giani Kiriţă şi Claudia Pavel întreţineau relaţii intime înainte să intre în concurs, dar că îl va aştepta pe iubitul ei să se întoarcă acasă pentru a lămuri lucrurile. Claudia Pavel a negat categoric această poveste, spunând că Giani îi este „ca un frate”

 

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Cinci zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 20 iunie. Își schimbă viața, au parte de împăcări, iar norocul le surâde pe toate planurile
Capital.ro
Ţara dispare de pe hartă. Se fac planuri de INVAZIE: O necesitate ISTORICĂ
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Cornel Dinu șochează, după ce Țălnar i-a luat apartamentul: „Îmi fac testamentul. M-a nenorocit”
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
A fost dezlegat cel mai mare mister al omenirii. De ce trăim un anumit număr de ani
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Șoferii, obligați să plătească. Banii pe care conducătorii auto nu erau pregătiți să-i achite
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Olanda învinge Polonia cu 2-1 în debutul grupelor la EURO 2024
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?