EXATLON LIVE VIDEO KANAL D. Giani Kiriţă a făcut scandal: „Păi îmi zice mie asta…împrăștiat?”

EXATLON LIVE VIDEO KANAL D: Giani Kiriță a adresat cuvinte injurioase Ancăi, din echipa Războinicilor, după ce i-ar fi aruncat câteva priviri urâte în timpul unei probe.

19 feb. 2018, 14:19
EXATLON LIVE VIDEO KANAL D. Giani Kiriţă a făcut scandal: „Păi îmi zice mie asta…împrăștiat?”

EXATLON LIVE VIDEO KANAL D: Giani Kiriță și-a ieșit din fire la „Exatlon”. Mai mereu în conflict cu adversarii, indiferent dacă sunt mexicanii sau tabăra Războinicilor, sportivul nu ezită niciodată să-și manifeste verbal antipatia față de ei.

Giani Kiriță a adresat cuvinte injurioase Ancăi, din echipa Războinicilor, după ce i-ar fi aruncat câteva priviri urâte în timpul unei probe. Scrie Kanal D. Iute la mânie, fotbalistul a început să-i arunce cuvinte dure care abia au putut fi cenzurate:

„Hai că ea are c***t în pantaloni. Mie nu mi-e frică de moarte și crezi că mi-e frică de asta? Vezi că te prind eu…Păi îmi zice mie asta…împrăștiat?”, s-a revoltat Giani Kiriță în timpul competiției.

AUDIENȚE. Exatlon și meciul Dinamo – FCSB au dat peste cap clasamentul „tradițional” al audiențelor. Din nou. Kanal D a dominat seara de duminică, fiind lider la nivel național și în mediul urban. 

Digi Sport 1 a fost a treia televiziune, pe toate targeturile, cu meciul Dinamo – FCSB. 

Antena 1 a fost pe locul șase în mediul urban și pe patru pe comercial, cu Băieți de oraș și filmul Empire State: Lovitura secolului (cu Dwayne Johnson). 

Paginademedia.ro prezintă audiențele obținute de Exatlon la ediția de duminică, 18 februarie: 

NAȚIONAL. Show-ul Kanal D a avut duminică seara o medie de 2,1 milioane de privitori pe minut. Pro TV a fost al doilea, la distanță de lider, cu o medie de 1,4 milioane de privitori. Postul a avut duminică seara pe intervalul Exatlon, știrile din sport, meteo, filmul Întâlnire explozivă (cu Tom Cruise și Cameron Diaz) și, parțial, filmul Sucker Punch: Evadare din Realitate. 

Digi Sport a fost a treia televiziune, cu meciul Dinamo – FCSB, difuzat de la 20.45. Meciul a fost și pe Telekom Sport, care a intrat pe opt în topul general al audiențelor. 

Antena 1 a fost pe șase pe intervalul Exatlon, cu o medie de 480.000 de telespectatori, la egalitate cu Antena 3, aflată pe poziția șapte. 

URBAN. Kanal D și Pro TV au fost apropia la orașe: 845.000 a fost media Exatlonului, în timp ce pe Pro TV au fos 820.000, media.

Și aici, Digi Sport 1 a fost a treia televiziune, cu o medie de 550.000 de privitori de la orașe. Urmează Antena 3 și România TV, ambele peste Antena 1.  

COMERCIAL. Pro TV n-a putut fi detronat de pe publicul comercial. Postul a avut o medie de 450.000 de telespectatori, media, cu redifuzarea filmului Întâlnire explozivă (lansat în 2010). Kanal D a fost al doilea, cu 370.000 media de privitori, air Digi Sport pe trei. 

Antena 1 a prins locul al patrulea.