EXATLON ROMANIA. Războinicii au câştigat recompensa. Giani Kiriţă a răbufnit la final. „Ciocul mic! Eşti un…”. Cine a fost eliminat

EXATLON ROMANIA. Proba pentru recompensa (mancare si produse de igiena corporala) a fost castigata de catre Razboinici, dupa o lunga perioada in care au pierdut mai multe probe.

15 mart. 2018, 10:42
EXATLON ROMANIA. Războinicii au câştigat recompensa. Giani Kiriţă a răbufnit la final. „Ciocul mic! Eşti un…”. Cine a fost eliminat

EXATLON ROMANIA. Echipa Albastrilor a inceput in forta si au marcat mai multe puncte consecutive impotriva Faimosilor, scrie wowbiz.ro. Atunci cand Faimosii au fost la un pas sa ii ajunga, Razboinicii s-au mobilizat si mai tare, iar in cele din urma au invins cu scorul de 10-6.

Citeşte şi „Exatlon”, lider absolut de audienţă, marţi seară, cu peste două milioane de telespectatori din toată ţara

Finalul probei a fost unul plin de tensiune intre Giani Kirita si ceilalti concurenti.

„Ciocul mic, ciocul mic, mai ai pana sa ne ajungi pe noi. Tu esti mic, nu esti vultur, esti un curcan! Hai ca plecati acasa, unul din voi nu se va mai bucura.”, a fost remarca facuta la adresa Raznoinicilor.

„Deja incep sa ma enerveze Faimosii astia. Ei se bucura cand castiga, dar noi nu avem voie. Le scoatem fulgii din cap, nu-i mai lasam. Gata! M-am saturat, dar nu pot sa ma bucur pentru un punct ca vine el? Ei vor sa para vulturi cu pene pe spate, da…papagali. M-am saturat de papagalul lor”, a spus Alex, in autocar.

Lupu, Roxana și Alina, de la Exatlon, au fost nominalizați săptămâna aceasta pentru eliminare. Prin urmare, un alt concurent din tabără Războinicilor va părăsi competiția.

În urma voturilor exprimate de telespectatori, Lupu a fost eliminat de la Exatlon pe 14 martie.