EXATLON ROMANIA 10 MARTIE 2019 LIVE VIDEO KANAL D. Provocarea anului, miza este 20.000 de euro

EXATLON ROMANIA 10 MARTIE 2019 LIVE VIDEO KANAL D: Giani Kiriță, starul de la Exatlon, a acceptat să lupte în ring cu Daniel Chiriță, vedeta de la ultimul trib. Miza? Câștigătorul pleacă acasă cu 20.000 de mii de euro.

RomaniaTV.net
10 mart. 2019, 21:17
EXATLON ROMANIA 10 MARTIE 2019 LIVE VIDEO KANAL D. Provocarea anului, miza este 20.000 de euro

UPDATE: Faimoşii rămân la vilă. Scorul final a fost Faimoşii vs Războinicii: 10-9, după ştafetă


EXATLON ROMANIA 10 MARTIE 2019 LIVE VIDEO KANAL D. Suma e mare, în condițiile în care Chiriță a încasat, se spune, 10.000 de euro pentru două luni de supraviețuire în „Ultimul trib”, iar Kiriță fi ridicat doar la prima ediție a show-ului „Exatlon” în jur de 16.000 de euro pe lună, 64.000 de euro în total pentru cele patru luni petrecute în Republica Dominicană.

EXATLON ROMANIA 10 MARTIE 2019 LIVE VIDEO KANAL D. 

Scindari in echipa Faimosilor! De la cine a pornit CONFLICTUL? Vedeti cine va castiga meciul pentru VILA de lux, ASTAZI, de la 20:00, pe Kanal D

EXATLON ROMANIA 10 MARTIE 2019 LIVE VIDEO KANAL D, Războinicii vs Faimoşii. Se anunţă o seară cu multe tensiuni. Cele două echipe se luptă pentru vilă. Echipa Războinicilor îşi doreşte să câştige pentru prima oară vila. De asemenea, în tabăra Faimoşilor apar discuţii contradictorii. 

Chiriță se pregătește de aproape trei ani pentru debutul în kickboxing. Încă fotbalist activ, la Petrolul 94, în Liga a patra, în Prahova, „Chiru” face antrenamente atâr cu Amancio Paraschiv, campion SuperKombat la categoria mijlocie, cât și cu Leonard Doroftei, campion mondial de box la WBA, categoria ușoară. „Îl provoc să facem un meci de kickboxing. Sută la sută în ring este mai greu decât pe terenul de fotbal. Pe iarbă e mult mai ușor. Îl aștept cu drag pe Giani. Ce vreau? Să simt ce simt în ring acești sportivi de mare performanță. Sunt fan al lor și al luptelor din ring.

Europenii îl lovesc dur pe Trump. Cetățenii SUA vor avea de suferit, în țări ale UE
Cutremur pe scena politică. Dragnea a făcut anunțul despre prezidențiale. Ce va spune Tăriceanu? Breaking News
Eu am fost la „Ultimul trib”, Giani a fost la „Exatlon”, să vedem cine-i mai tare! Va fi o confruntare fără regie și scenariu, vă asigur”, a declarat, războinic, Daniel Chiriță, la conferința de presă a lui Eduard Irimia, în care cunoscutul promoter a anunțat gala OSS Fighters din 28 februarie, de la Sala Polivalentă din București, scrie Libertatea.