EXATLON ROMANIA 13 OCTOMBRIE: Cutremur în Republica Dominicana, momente de panică pentru concurenţi VIDEO

EXATLON 2018. Un nou cutremur a lovit Republica Dominicana. De aceasta data, doar Razboincii l-au l-au simtit. In timp ce Faimosii nu au simtit deloc cutremurul la baraca, la vila s-a simtit destul de bine.

13 oct. 2018, 14:26
EXATLON ROMANIA 13 OCTOMBRIE: Cutremur în Republica Dominicana, momente de panică pentru concurenţi VIDEO

EXATLON ROMANIA. O parte dintre Razboinici stateau la masa, iar cel care a sesizat miscarea a fost Ciprian Silasi. Dupa care a coborat din camera si Beatrice Olaru, deranjata de faptul ca patul s-a miscat cu ea. 

Cutremurul din Republica Dominicana nu a avut o intensitate foarte mare, insa a fost suficient de puternic incat sa ii sperie pe concurentii Exatlon.

Vulturul Giani Kirita si Jaguarul Ionut Sugacevschi au ajuns in Republica Dominicana

EXATLON 2018. Giani Kirita si Ionut Sugacevschi s-au imprietenit dupa primul sezon Exatlon, iar acum au redevenit adversari.

Imediat ce a ajuns pe taram dominican, Jaguarul Ionut Sugacevschi a facut promisiuni serioase adversarilor sai. Acesta a transmis un mesaj care dupa cum a afirmat chiar el, va avea un impact decisiv asupra concurentilor de la Exatlon.
“Salutare Razboinici, am ajuns in Republica Dominicana! Ma bucur tare mult ca m-am reintors pe meleaguri dominicane! Promit ca voi face tot posibilul sa aduc Razboinicii pe picioare si sa fac o echipa puternica! Si tura asta, va promit eu, Jaguarul, ca un Razboinic va castiga!”, a spus Ionut. Cum va actiona Jaguarul numai el stie, insa e cert ca nu ii va fi deloc usor cu un adversar ca Giani Kirita.

Pe de alta parte, antrenorul Faimosilor a transmis si el un mesaj adversarilor sai, avand de gand sa duca echipa sa pe culmile succesului.
“Am ajuns in Republica Dominicana, dupa un zbor de aproape 18 ore cu tot cu escala, obositor intr-adevar, dar sunt aici! Sunt bucuros! E o noua provocare pentru mine si sincer, abia astept sa intru in paine, sa-i cunosc pe concurenti, sa vad ce le poate pielea!”, a spus Giani Kirita.