EXATLON ROMANIA 14 SEPTEMBRIE 2018: Confruntare acerbă între Faimoşi şi Războinici. LIVE VIDEO KANAL D

Batalia dintre Faimosi si Razboinici continua si astazi, in Exatlon, de la 19:30!

14 sept. 2018, 14:10
EXATLON ROMANIA 14 SEPTEMBRIE 2018: Confruntare acerbă între Faimoşi şi Războinici. LIVE VIDEO KANAL D

UPDATE: Cei care au câștigat jocul și vor merge la vilă sunt Războinicii.

Călin Novăcescu aduce VICTORIE Războinicilor. Meciul se încheie cu scorul de 4 – 10 pentru Războinici.

UPDATE: Concurentii de la Exatlon au primit forte proaspete! Roxana Vancea s-a alaturat echipei Faimosilor in timp ce Diana Sentes va concura alaturi de Razboinici.

Exatlon Romania, 14 septembrie. În ediția de vineri seară, fanii Exatlon vor avea parte de o nouă surpriză. Două noi concurente se vor alătura competiției: o fată pentru Faimoși și o fată pentru Războinici.

EXATLON ROMANIA 14 SEPTEMBRIE 2018: Razboinicii si Faimosii devin tot mai buni pe traseele dificile din Republica Dominicana, pe masura ce acestia iau contact cu fiecare obstacol de pe trasee.

EXATLON ROMANIA 14 SEPTEMBRIE 2018 LIVE

La mai bine de trei saptamani de cand se afla departe de casa, concurentii celor doua echipe sunt din ce in ce mai motivati sa castige premiile puse la bataie, dar si sa ramana cat mai mult in competitie pentru a castiga cei 100.000 de Euro si admiratia milioanelor de romani.

Doua meciuri importante s-au jucat aseara in indepartata Republica Dominicana, primul fiind duelul intre Faimosi si Razboinici, pentru panoul cu bani, si al doilea, meciul cu Mexic. Daca Razboinicii au castigat in fata Faimosilor, la prima proba, la meciul international, Romania a pierdut lupta impotriva adversarilor. Romanii au dovedit insa ca sunt adversari de temut.  

Prezentatorul “Exatlon” Mexic, Antonio Rosique, i-a felicitat pe reprezentantii Romaniei, aseara, mentionand fairplay-ul si dedicarea acestora, calitati care i-au cucerit si pe mexicani.