EXATLON ROMANIA 15 DECEMBRIE 2018: Iulian Pitea si Corina Petruţ merg în finala! Ceilalti concurenţi intra la duel

EXATLON ROMANIA 15 DECEMBRIE 2018: Alin Andronic si Cristi Pulhac merg la duel, la fel si Madalina Predoi si Beatrice Olaru.

RomaniaTV.net
15 dec. 2018, 19:44
EXATLON ROMANIA 15 DECEMBRIE 2018: Iulian Pitea si Corina Petruţ merg în finala! Ceilalti concurenţi intra la duel

EXATLON 15 decembrie, eliminări SEMIFINALĂ LIVE: Marii finaliști, cine sunt UPDATE: În finala Exatlon merg Alin Andronic, Iulian Pîtea, Beatrice Olaru și Corina Petruț. 

EXATLON ROMANIA 15 DECEMBRIE 2018: Joc spectaculos, astazi, la Exatlon Romania! Alin Andronic a concurat, in ciuda accidentarii. Probleme de sanatate a avut si Iulian Pitea in timpul jocului. A fost un meci cu multe emotii si multe lacrimi.

Iulian Pitea si Corina Petrut au reusit sa se califice in Finala.

Brașoveanul Iulian Pâtea, fost săritor cu schiurile, participant la Jocurile Olimpice de la Sochi, s-a calificat în finala masculină la Exatlon România, show-ul transmis de Kanal D. În semifinală, Pâtea a ieșit învingător din lupta în trei cu Alin Andronic și Cristi Pulhac, cei doi urmând să se dueleze pentru al doilea loc în finală. „Cea mai grea zi de la Exatlon”, a concluzionat Pâtea. La feminin, Corina Petruț a ieșit învingătoare în semifinala în care au mai participat Mădălina Predoi și Beatrice Olaru. Astfel, Corina merge în finala fetelor, unde i se va alătura câștigătoarea duelului Mădălina – Beti. Câștigătorii celor două finale, cea masculină și cea feminină, se vor duela pentru marele trofeu și pentru premiul de 100.000 de euro.