EXATLON ROMANIA 18 MARTIE: Scandal mare în echipa Războinicilor, după bătăile încasate de la Faimoşi. Cine s-a impus sâmbătă

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018 O nouă confruntare între Războinici și Faimoși are loc în această seară. Premiul anunțat a fost primit cu mare entuziasm de membrii echipelor. Cu toate acestea, în echipa războinicilor, conflictele ard mocnit.

RomaniaTV.net
18 mart. 2018, 18:47
EXATLON ROMANIA 18 MARTIE: Scandal mare în echipa Războinicilor, după bătăile încasate de la Faimoşi. Cine s-a impus sâmbătă

UPDATE. În cea de-a doua confruntare a zilei, echipa Războinicilor a învins cu 10-5. Ei au câștigat dreptul de a mânca hot-dog. Cătălin Cazacu nu a avut o seară prea inspirată, iar Războinicii au reușit să câștige un premiu mult dorit. Ei s-au bucurat de hot dogi.  

UPDATE. Faimoșii au câștigat prima înfruntare a zilei. Drăghia a avut procent de 100% din aruncări. Avantajul a fost obținut încă de la proba de înot, iar războnicii nu au mai putut recupera. Faimoșii au câștigat dreptul de a primi scrisori de la apropiați și de a mânca mămăligă cu ou. 


EXATLON ROMANIA 18 MARTIE: E dezbinare intre Razboinici! Alina nu a mai rezistat si si-a varsat oful in fata lui Cosmin Cernat: „Sunt tenisonata si ma oftic pentru ca pierdem incontinuu!!” Cine e vinovatul pentru ultima infrangere, in ochii ei

LIVE VIDEO KANAL D

Razboinicii au pierdut, sambata, atat sansa de a sta patru zile in casa cat si o masa la restaurant in valoare de 500 de pesos.

Dupa ce si-au eliminat patru colegi in patru saptamani, #Razboinicii nu reusesc sa gaseasca o voce care sa ii uneasca, asa cum este Giani Kirita pentru #Faimosii.

Il ulimul meci, un minigame pentru o masa la restaurant, Razboinicii au fost reprezentati de Roxana si de Alex Nedelcu, insa au pierdut deoarece Roxana nu s-a obisnuit cu aruncarea ce trebuia executata la final.

Ulterior, a iesit la iveala ca Stefan si Alex au incercat sa o faca sa renunte la stilul de aruncare pe care concurenta il stia in urma practicarii handbal-ului de performanta in favoarea aruncarii tip darts, sport pe care Roxana nu l-a practicat la acelasi nivel.

Alina s-a aratat nemultumita de acest fapt cat si de faptul ca Roxana a insistat sa intre pe traseu, desi intr-o editie anterioara, pe acelasi traseu, nu a avut rezultate bune.

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018 O nouă confruntare între Războinici și Faimoși are loc în această seară. Premiul anunțat a fost primit cu mare entuziasm de membrii echipelor. Cu toate acestea, în echipa războinicilor, conflictele ard mocnit.  

LIVE VIDEO KANAL D

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018 Este conflict în echipa RĂZBOINICILOR. Concurenții rămași spun că nu se mai înțeleg între ei. 

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018 „Am fost din primele zile în situația în care suntem acum. Sunt sigură că situația va persista până în momentul în care și ultimul va pleca de aici,” a spus Alina din echipa RĂZBOINICILOR. 

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018 Cele două echipe se vor înfrunta într-un traseu acvatic. 

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018 Fiecare membru al echipei câștigătoare din această seară va primi scrisori de la prieteni. Vestea a fost primită printr-un val de bucurie de ambele echipe. 

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018 Rămâneți pe DCNews pentru a afla echipa câștigătoare.