EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Duel acerb între Faimoşi şi Războinci. Victorie la scor!

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. Luni, are loc o nouă confruntare între echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor. 

RomaniaTV.net
19 feb. 2018, 18:34
EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Duel acerb între Faimoşi şi Războinci. Victorie la scor!

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. Mariana de la echipa Războinicilor are cele mai multe puncte câștigate și este prima protejată. Concurentul care va câștiga jocul individual va fi, de asemenea, protejat.

Victorie spectaculoasă pentru Faimoși, 6-3! Diana Bulimar a adus punctul decisiv în duelul contra Marianei din echipa Războinicilor. În urma acestei victorii, Faimoșii răsuflă ușurați, capătă imunitate și scapă astfel de nominalizări.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 3. În acest moment, scorul este de 3-1 pentru echipa Faimoșilor. Primul punct pentru Războinici a fost obținut de Mariana.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018 LIVE VIDEO KANAL D

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 2. Primul punct pentru Faimoși este adus de Giani Kiriță.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. UPDATE 1. A început emisiunea. „Au avut loc accidentări foarte stupide și grave”, a spus Vladimir Drăghia, adăugând că Războinicii câștigă forțe noi. „Suntem apți de joc maxim doi, trei. Indiferent de ce se întâmplă, trebuie să mergem să luptăm”, a zis și Giani Kiriță.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. ELIMINARE propuneri. Așadar, luni, 19 februarie, de la ora 19:45, la Kanal D, se va difuza o nouă confruntare între cele două echipe. Se joacă în Arenă! Vom afla care va fi echipa ce va reuși să obțină protecție, dar și cine sunt cei trei nominalizați pentru eliminare. Prin urmare, tensiunea va fi la cote maxime.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. ELIMINARE propuneri. Concurenții vor trece prin probe de foc, menite să le testeze pregătirea fizică, viteza de reacție, curajul și puterea psihică. Aceștia vor fi nevoiți să rămână concentrați și în formă fizică maximă în față probelor la care sunt supuși în permanență.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. ELIMINARE propuneri. Amintim că, duminica trecută, Faimoșii i-au nominalizat pentru eliminare pe Ion Oncescu, Diana Bulimar și Flo, cel mai recent membru al echipei. Decizia finală a fost a telespectatorilor, care au putut vota telefonic, prin SMS, persoana pe care au dorit să o salveze de la eliminare. În urma deciziei telespectatorilor, concurentul eliminat a fost Flo. Acesta a primit cele mai puține voturi de susținere din partea telespectatorilor.

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. ELIMINARE propuneri. Luni, pe pagina de Facebook a emisiunii Exatlon a fost publicată următoarea filmare:

EXATLON ROMÂNIA 19 februarie 2018. ELIMINARE propuneri. Rămâneți pe DC News pentru a afla cine vor fi cele trei persoane propuse pentru eliminare.