EXATLON ROMANIA 2019. Eliminare neaşteptată, a pierdut duelul. „A murit şi mie mi s-a spulberat orice şansă”

EXATLON ROMANIA 2019. Alex Stoica se întoarce în România după ce a pierdut duelul de eliminare cu Cristian Dumitrache.

RomaniaTV.net
08 apr. 2019, 04:50
EXATLON ROMANIA 2019. Eliminare neaşteptată, a pierdut duelul. „A murit şi mie mi s-a spulberat orice şansă”

EXATLON ROMANIA 2019. „Dupa o asemenea introducere, nu as putea decat sa iti multumesc foarte mult ca te-am cunoscut. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai dat”, i-a spus Alex Stoica lui Cosmin Cernat. 

Războinicul a continuat: ”Am invatat sa fiu mult mai bun si mult mai deschis la noi provocari. Tot cu aceasta ocazie, vreau sa le transmit celor de acasa, care se uita la noi, sa nu mai existe discutii in familie, intre prietenii din chestii inutile, pentru ca nu isi au rostul. Intotdeauna cand voi vorbi de chestia asta voi da exemplul cu tatal meu. Nu ma pot mandri cu o poveste foarte frumoasa. Au fost mici chestii intre noi, nu prea ne-am inteles toata viata, dar intotdeauna aveam speranta ca ma voi intelege cu el si voi ajunge sa stau si sa ne povestim prin tot ce am trecut. 

Dar din pacate, acea zi nu a mai venit, tatal meu a murit si mie mi s-a spulberat orice sansa de a mai sta vreodata de vorba cu el. Si inca mai am regrete ca ne-am certat din chestii inutile, chestii pe care le puteam rezolva stand de vorba, comunicand si impartasindu-ne toate experientele asa cum am facut alaturi de colegii Razboinici. Si de asta vreau sa spun sa spunem stop orgoliilor inutile, pentru ca nu isi au rostul. Asta e tot ce am avut de zis”