EXATLON ROMANIA 22 SEPTEMBRIE 2018: Capcane pe noul traseu

Razboinicii si Faimosii lupta din nou pentru vila, pe un traseu nou si spectaculos – parcul de aventura! Astazi, in Exatlon, de la ora 19:45, la Kanal D!

22 sept. 2018, 12:43
EXATLON ROMANIA 22 SEPTEMBRIE 2018: Capcane pe noul traseu

EXATLON ROMANIA 22 SEPTEMBRIE LIVE VIDEO KANAL D

Alina, fosta concurenta din primul sezon Exatlon, marturisiri incredibile despre momentul plecarii sale din competitie! „Eu la un moment dat ma simteam pierduta! Imi era rusine sa spun…” Iata ce anume a determinat-o pe Razboinica sa isi doreasca sa plece din Republica Dominicana!

Invitata in platoul “FanArena”, Alina Pana, fota concurenta Exatlon, a marturisit ce anume a determinat-o sa isi doreasca la un moment dat sa plece din competitie.
Aceasta a declarat ca in echipa sa nu a existat niciodata unitate si intelegere, ci dimpotriva era un adevarat haos.

“Eu la un moment dat ma simteam pierduta! Imi era rusine sa spun ca vreau sa merg acasa! Mi-era rusine de familia mea, de mine pentru ca voiam sa renunt! Dar imi amintesc ca am spus ca daca echipa nu ma accepta si nu ma vrea inapoi, eu vreau sa plec acasa!”, a precizat Alina.
Fosta Razboinica a recunoscut ca decizia sa a venit ca urmare a dezbinarii din echipa sa si a faptului ca nu se intelegeau unii pe altii si nu se sustineau reciproc.
“Totul venea dintr-o dezbinare, dintr-o neintelegere! Pur si simplu nu am fi avut cauze foarte mari sau subiecte pe care chiar trebuia sa stam sa le dezbatem! Gandeam diferit, multi dintre noi poate erau imaturi, poate isi doreau premiul dar uitau sa parcurga acei pasi pentru a-l obtine! Si a fost un haos total! Cand priveam ce se intampla la Faimosi imi parea foarte rau!”, a adaugat Alina Pana.