EXATLON ROMANIA 26 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE KANAL D. Surpriză mare!

EXATLON ROMANIA 26 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE KANAL D. TOTUL sau NIMIC! Razboinicii si Faimosii se lupta in meciul de PROTECTIE! Ce echipa va pierde un coechipier? Urmariti o editie incendiara, ASTAZI, de la 20:00, pe Kanal D

RomaniaTV.net
26 mart. 2019, 15:34
EXATLON ROMANIA 26 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE KANAL D. Surpriză mare!

EXATLON ROMANIA 26 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE KANAL D. La sfârșit, Andreea Arșine a fost câștigătoarea jocului de supraviețuire. Mirela Spiridon va pleca în România.

EXATLON ROMANIA 26 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE KANAL D. ituatie speciala in jocul de aventura de astazi. In cazul in care Faimosii vor castiga premiul, Andrei Botoaca nu va putea participa la excursie, drept pedeapsa pentru comportamentul pe care l-a avut in urma cu cateva zile.

Andrei Botoaca s-a enervat foarte tare in urma punctului pierdut si a stricat decorul. Aceasta a rupt trambulina si cu ea a rupt un cos de la final. Andrei Botoaca nu si-a mai putut stapani nervii dupa ce a pierdut al doilea punct, pe cel din urma in fata lui Cristian Dumitrache, in meciul pentru hotel.

Comportamentul sau a atras dupa sine repercusiuni.

„Giubi, e jocul special de aventura, dar este si o situatie speciala pentru tine, nemaiintalnita, fara doar si poate. In caz de victorie, o sa ramai acasa, pentru ca mai ai de ispasit o parte a pedepsei”, a spus Cosmin Cernat.

Surpriza pentru fanii lui Cristi Pulhac! Unde a plecat Faimosul: „Imi era dor!”

Cristi Pulhac a fost unul dintre cei mai iubiti concurenti din echipa Faimosilor din sezonul 2. Aceasta s-a remarcat atat prin calitatile sale sportive, cat si prin simtul umorului.

Recent, Faimosul a postat un filmulet pe o retea de socializare in care ne arata destinatia exotica in care a mers in vacanta alaturi de sotia sa.

”Mare, soare, palmieri… Imi era dor. Exact cum imi place! Unde credeti ca sunt?”, a scris Cristi Pulhac.