EXATLON ROMANIA 9 APRILIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE KANAL D: Când se anunţă o nouă eliminare şi care este noua idilă de la Exatlon

RĂZBOINICII și FAIMOȘII s-au confruntat, luni seară, într-un nou episod din cadrul EXATLON ROMÂNIA.

RomaniaTV.net
09 apr. 2018, 16:54
EXATLON ROMANIA 9 APRILIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE KANAL D: Când se anunţă o nouă eliminare şi care este noua idilă de la Exatlon

EXATLON ROMANIA 9 APRILIE 2018 RĂZBOINICII CÂȘTIGĂ CU 10 – 7 în bătălia pentru MÂNCARE: șnițel cu salată de cartofi

EXATLON ROMÂNIA, 9 APRILIE 2018, Faimoșii – Războinicii, rezultat final.Ionuț doboară țintele și scorul devine 10-7! Ionuț îl învinge pe Cătălin Cazacu! VICTORIE PENTRU RĂZBOINICI!

EXATLON ROMANIA 9 APRILIE 2018 LIVE VIDEO 9 APRILIE 2018, Faimoșii – Războinicii, rezultat final.După ieri Faimoșii au câștigat bătălia pentru comunicare și au primit mesaje de la familie, astăzi cele două echipe se întâlnesc din nou.

EXATLON ROMANIA 9 APRILIE 2018 LIVE VIDEO

EXATLON ROMANIA 9 APRILIE 2018 LIVE VIDEO 9 APRILIE 2018, Faimoșii – Războinicii, rezultat final. Premiul pentru care se vor confrunta încă nu îl cunoaștem, urmează să fie anunțat de prezentatorul Cosmin Cernat la începutul episodului.

EXATLON ROMANIA 9 APRILIE 2018 LIVE VIDEO 9 APRILIE 2018, Faimoșii – Războinicii, rezultat final.Cert e că vom avea din nou o confruntare spectaculoasă între Faimoși și Războinici. După o zi în care ambele echipe au petrecut de Paște, bătălia dintre cele două echipe se reia iar tensiunile sunt din nou la cote ridicate.

EXATLON ROMANIA 9 APRILIE 2018 LIVE VIDEO 9 APRILIE 2018, Faimoșii – Războinicii, rezultat final.În echipa Războinicilor a rămas o singură fată, Roxana, după eliminarea Alinei. În schimb, sunt trei băieți. Echipa roșie, Faimoșii, se bucură de un număr mult mai mare de concurenți. Rămâne de văzut dacă numărul mult mai mare de jucători va avea un cuvânt de spus în confruntare. Din păcate, pentru Războinici, la numărul mic de jucători și oboseala s-a adăugat și accidentarea lui Ionuț care nu joacă la cel mai înalt nivel.

EXATLON ROMÂNIA, 9 APRILIE 2018, Faimoșii – Războinicii, rezultat final.Marea confruntare pentru care ambele echipe se pregătesc este proba pentru eliminare.

Geanina de la Exatlon a pus ochii pe un rival. „E disperată după el”

Geanina din echipa Faimoșilor de la Exatlon România a dat loc bârfelor la petrecerea de Paște care a fost organizată pentru concurenți.

Geanina din echipa Faimoșilor au fost extrem de apropiată de Ștefan și i-a dat o notă mare la karaoke, lucru care a dat loc comentariilor din partea colegilor săi, care au afirmat că concurenta este disperată după rivalul ei.

„Ea e țărăncuța despre care a cântat el, lasă că știu eu”, a comentat Alex, din echipa Războinicilor, cei care au lansat atacuri dure la adresa fostei lor colege, Alina, care a fost eliminată din concurs.

“I-aș fi dat 7, dar a primit 9 de la Geanina, pe nedrept, așa că o să corectez această greșeala și îi dau 5”, a spus Vladimir Drăghia.

 Cătălin Cazacu, însă, a fost mult mai direct:

„Aș vrea să îl corectez pe Vladimir. Geanina nu i-a dat 9 pe nedrept, ci pe motive foarte bine știute de noi.

Nu vrem să împărtășim acum că e disperată după el, asta e altă discuție”.