EXATLON ROMANIA. Bomba sezonului 3: Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă revin la EXATLON. Ce rol vor avea cei doi în Republica Dominicană

EXATLON ROMANIA. Exatlon sezonul 3 îi readuce în concurs pe Vladimir Drăghia și Giani Kiriță. Drăghia este câștigătorul primului sezon, iar Kiriţă a fost concurent în primul sezon și antrenor în cel de al doilea.

22 ian. 2019, 16:08
EXATLON ROMANIA. Bomba sezonului 3: Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă revin la EXATLON. Ce rol vor avea cei doi în Republica Dominicană

EXATLON ROMANIA. Vladimir Drăghia și Giani Kiriță vor intra în concurs începând cu ediția de sâmbătă, ca antrenori.

EXATLON ROMANIA. „Sunt magulit de noua postura pe care o am in acest sezon. Voi incerca sa ajut echipa sa aiba o experienta cat mai placuta acolo. Indrumarile nu vor fi legate doar de trasee. Le voi impartasi din experienta mea din primul sezon, voi face tot posibilul ca fiecare membru al echipei mele sa se poata intoarce acasa castigator”, a spus Vladimir Drăghia.

Scandal MONSTRU după EXATLON. Giani Kiriţă, atacat de Roxana Vancea: ce s-a întâmplat de fapt în Republica Dominicană

EXATLON ROMANIA. „Cu siguranta, experienta dobandita in cel de-al doilea sezon ma va ajuta acum. Am avut de lucru, am nimerit atunci intr-o perioada dificila a echipei. Ce pot sa spun este ca sunt un profesionist si ma voi dedica total, si acum, echipei mele. Referitor la Vladimir, e interesant ce se intampla. Noi eram dusmani inainte de primul sezon Exatlon, in timpul show-ului am devenit prieteni, iar acum ne intoarcem in Republica Dominicana pe pozitii rivale. Iar eu nu am prieten in teren”, a spus şi Giani Kiriţă.