EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Eliminare-surpriză de la Războinci. Soţia a reacţionat dur pe Facebook

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Ionuț, Ștefan și Anca de la Exatlon au fost nominalizați pentru eliminare. Rămâneţi pe RomaniaTV.net pentru a afla rezultatul votului.

RomaniaTV.net
27 feb. 2018, 11:26
EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Eliminare-surpriză de la Războinci. Soţia a reacţionat dur pe Facebook

EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 2018. „Să voteze acum fanii faimoșilor fix invers. Să vezi nenorocire”

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE 27 februarie. Luni seară, Faimoșii au câștigat proba, prin urmare nu au fost nevoiți să propună persoane pentru eliminare. Războinicii s-au luptat pentru imunitate, aceasta fiind câștigată de Alexandru. Nominalizarea echipei a fost Anca, Alina nominalizându-l pe Ionuț, iar Alexandru pe Ștefan.

EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 2018

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE 27 februarie. Fanii emisiunii și-au exprimat părerile pe rețeaua de socializare Facebook:

Asta-i o strategie bine gândită pentru a o elimina pe Anca din concurs

Deși țin cu Faimoșii ca echipa, momentan… Ștefan și Ionuț sunt printre preferații mei la individual…

Ștefan te ador. Felicitări părinților tăi care te-au educat. Eșți plin de respect maniere și blândețe. Ionuț… te iubesc și pe tine. Ești cel mai bun din echipă cu trup și suflet acolo. Chiar dacă ați fost propuși nu veți ieși. Noi vedem și auzim tot. Locul Ancăi nu e acolo.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE 27 februarie. Oricâte idei și strategii ar avea în cap, un om normal nu votează așa! Nu își riscă niciodată cei mai buni oameni, ca să scoată pe altul. E vrăjeală…Alinuța a arătat cine e. La Alex mă așteptam, nu e așa mare surpriză. Să voteze acum fanii faimoșilor fix invers, să vezi nenorocire.

Pe bune frate? Nu se poate așa ceva nu e drept. Ionuț și Ștefan consider că sunt cei mai buni din această echipă, dacă ei pleacă se duce echipa războinicii.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE 27 februarie. Ăștia care țineți cu faimoșii și propuneți să o votați pe Anca, să plece Ionuț sau Ștefan nu uitați că urmează meciuri internaționale în primul rând Turcii sigur vor să își ia revanșa, apoi vor mai urma. Așa că strategia voastră e una proastă pt meciurile pt România. Aveți puțină minte. Ține-ți în primul rând cu România, iar România e formată din faimoși+războinici!

Ionut „Jaguarul”, la un pas de eliminare! Sotia razboinicului de la Exatlon spune totul despre strategia celor care vor sa scape de Ionut. 

Nela, sotia lui Ionut din echipa Razboinicilor, este sigura ca nu el va fi cel care va parasi competitia. Femeia crede ca Anca va fi eliminata de la Exatlon.

„Eu cred ca nu vine acasa, e prea devreme pentru el. A fost nominalizat pentru ca e foarte bun de acolo, probabil cei care au imunitate vor sa-i elimine pe cel mai bun de acolo sau a fost o strategie pentru ca stiu ca ei vor fi votati.

Cu siguranta, Anca va fi cea eliminata. El trebuie sa ramana acolo pentru ca este cel mai bun. Are foarte multi sustinatori si nu cred ca va fi eliminat. Daca va pleca, voi fi bucuroasa, dar voi fi si trista pentru el”, a spus Nela .
Pe retelele de socializare, sustinatorii lui Ionut sunt indignati de nominalizarea Alinei si considera ca strategia ei de a scapa de cei mai puternici adversari se va intoarce impotriva ei.
 
„Totul a fost doar ca ei sunt cei mai buni din echipa! Hai Ionut, arata-i desteptei aleia de Alina ce poti tu si ca nu trebuie sa pleci. Singura persoana care ar trebui sa plece de acolo este ea. Hai Jaguarul!”

AUDIENȚE. Mă însoară mama, Exatlon sau Asia Expres? Show-ul de pe Pro TV, două targeturi din trei. Unul la Kanal D

 

La nivelul întregii țări, a câștigat Exatlon, de pe Kanal D. La orașe și pe publicul comercial, Mă însoară mama (cu Cove prezentator) a fost pe primul loc. 

Cu Asia Express, Antena 1 a fost pe poziția a treia pe toate targeturile.

Pro TV nu și-a menținut cifrele de audiență și după finalul Mă însoară mama. După, când a început Pe Bune (cu Andi Moisescu), audiența a scăzut la jumătate.

Razboinicii de la Exatlon au cucerit o tara intreaga, asa ca fanii s-au grabit sa le puna porecle care cred ca li se potrivesc.

O fana a propus cateva porecle pentru Faimosi pe o retea de socializare iar ceilalti fani au fost imediat de acord cu aceste nume

„GIANI – dulăul; îmi place că ţine de echipă cum ştie el mai bine!

ANCA – rachetuţa; îmi place pentru că dă totul pe fiecare traseu în parte!

ANDREI – îmi place pentru că de la un timp îşi dă tot interesul şi îşi arată adevărata valoare!

DIANA – prinţesa; îmi place pentru că mi-a atras atenţia de la început şi am văzut în ea un posibil finalist!

 

VLADIMIR – delfinul; îmi place pentru că este foarte inteligent şi pentru că este om!

DIANA – Didi; îmi place pentru că îşi asumă greşelile şi încearcă să le îndrepte!

CĂTĂLIN – piranha; îmi place pentru că a devenit extrem de bun şi implicat!

LARISA – Lari; îmi place pentru că nu-i dădeam vreo şansă la început, dar a reuşit să-mi demonstreze contrariul!”

Ultima batalie de la Exatlon a fost castigata de Faimosi, care au obtinut imunitatea si nu vor elimina pe nimeni.

Penultima partida a fost dusa intre Mariana si Diana Belbita. Razboinica Mariana a egalat din urma si au mai primit astfel o sansa in lupta pentru imunitate si casa.

In ultima confruntare, concurentii au luptat la dublu. Ionut Jaguarul de o parte si Vladimir Draghia cu Anca Surdu, de cealalta parte. In final, Faimosii au castigat, dupa ce Vladimir a reusit sa obtina punctul final in fata Marianei.