EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Război cu turcii, reacţie incredibilă a lui Giani Kiriţă. Update: Victorie pentru România

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D. Cosmin Cernat a anunțat că se pregătește un nou meci internațional: echipa reunită a României va întâlni Turcia. "E o națiune cu care ne-am întâlnit de nenumărate ori, fie la nivel de echipe de club, fie la nivel de echipă națională", a spus Cosmin Cernat. După trei jocuri cu Mexicul, aveți din nou șansa de a reprezenta România. Vă veți uni din nou sub tricolor. România va întâlnia Turcia, anunțase prezentatorul.

RomaniaTV.net
23 feb. 2018, 13:03
EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Război cu turcii, reacţie incredibilă a lui Giani Kiriţă. Update: Victorie pentru România

EXATLON România ÎNVINGE EXATLON TURCIA cu 10 la 8. Este o răsturnare incredibilă de situație de la 6 la 1 pentru Turcia. Când turcii se vedeau învingători, românii nu s-au lăsat bătuți și au revenit incredibil. 


EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA 0 – 1/ 0 – 2/ 1 – 2/ 1 – 3/ 1 – 4/ 1 – 5/ 1 – 6/ 2 – 6/ 3 – 6/ 4 – 6/ 5-6 / 5-7/ 6 – 7/ 7 – 7/ 7 – 8/ 8 – 8/ 9 – 8/ 10 – 8

EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA, PRIMA CONFRUNTARE Urmează confruntarea între cele două echipe. 

Faimoșii au câștigat și merg la restaurant pentru a lua o masă de câte 500 de pesos. 

RĂZBOINICII – FAIMOȘII: 1-0/ 1-1/ 1-2/ 1-3/ 1-4/ 1-5


EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D.O nouă bătălie dură îi așteaptă pe “Războinici” și pe “Faimoși” la Exatlon. După confruntarea cu Mexic, concurenții se pregătesc mâine, 24 februarie, să dea piept cu Tucia. Giani Kiriță, care a activat ca fotbalist la mai multe cluburi turcești, abia așteaptă să se declare învingător.

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D

EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA, PRIMA CONFRUNTARE  EXATLON ROMÂNIA și EXATLON TURCIA  se vor duela, sâmbătă seară, de la ora 19:45 în prima confruntare. Cine va câștiga? Rămâne de văzut. După duelurile pierdute cu Mexicul, românii de la EXATLON sunt, totuși, optimiști cu privire la scorul din această seară. 

Giani Kiriță, război total cu EXATLON TURCIA

EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA, PRIMA CONFRUNTARE Giani Kiriță este un sportiv cunoscut de către cei din Turcia, pentru că a activat la mai multe cluburi de fotbal de acolo (Samsunspor, Gaziantepspor, MKE Ankaragücü, Bursaspor).

EXATLON ROMÂNIA vs. EXATLON TURCIA, PRIMA CONFRUNTARE ”Sperăm să facem și noi aceeași figură pe care a făcut-o Mexicul cu noi, să aducem victoria țării noastre! Scorul poate să fie și 10-9 pentru noi, deoarece tot ce este cu un punct peste adversar înseamnă victorie! Nu mă interesează diferența de punctaj. Important este să învingem!”, a spus Giani Kiriță, care a câștigat și titlul de campion al Turciei cu Bursaspor, în 2010. 

În ultima ediție de săptămâna aceasta de la “Exatlon”, Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului, a făcut un anunț neașteptat la finalul competiției. Va urma o luptă istorică la “Exatlon”, România – Turcia. Una cu rezonanță specială în inimile românilor, având în vedere apropierea de sportivii turci, atât prin competiții, dar și prin prezența sportivilor români în echipe din Turcia, mai ales în domeniul fotbalului. Sportivi de aur din România au ajuns să joace în echipe de fotbal din Turcia sau să le antreneze și să le conducă spre victorie! Gică Hagi, Gică Popescu, Mircea Lucescu, Gabi Balint sau Giani Kiriță, faimosul de la “Exatlon”, sunt doar câteva exemple.

Anunțul făcut de Cosmin Cernat a fost extrem de bine primit de toți competitorii “Exatlon”, deopotrivă Faimoși și Războinici. Giani Kiriță a avut o adevărată explozie de bucurie la auzul acestei vești, mai ales că fostul sportiv de performanță are o slăbiciune pentru spiritul de luptă al turcilor, el activând ani buni că fotbalist la diferite cluburi de fotbal din Turcia (Samsunspor, Gaziantepspor, MKE Ankaragücü, Bursaspor). “Sperăm să facem și noi aceeași figură pe care a făcut-o Mexicul cu noi, să aducem victoria țării noastre! Scorul poate să fie și 10-9 pentru noi, deoarece tot ce este cu un punct peste adversar înseamnă victorie! Nu mă interesează diferența de punctaj. Important este să învingem!”, a spus Giani Kiriță, care a câștigat și titlul de campion al Turciei cu Bursaspor, în 2010. Bătălia de la “Exatlon”, dintre România și Turcia va fi difuzată mâine, 24 februarie, de la ora 19.45, la Kanal D.

În ediția Exatlon de marți, Radu a fost concurentul eliminat din Echipa Războinicilor. Anca a crezut în șansa ei și, înainte de aflarea rezultatelor votului, a spus ce va face dacă va rămâne în competiție: „Dacă până acum motivațiile mele erau altele, acum am una nouă: ura pe care o simt, care vine către mine, și răutatea grupului ăstuia din care eu fac parte, mă motivează extrem de tare să rămân în concursul ăsta, să le demonstrez că pot”, a spus Anca în cadrul competiției.

Anca a susținut în repetate rânduri că, după ce se va recupera complet, nu va mai pierde niciun punct și le va arăta tuturor că este foarte capabilă din punct de vedere fizic.