EXATLON SEZONUL 3. Meci de foc ROMANIA – UNGARIA la EXATLON. Maghiarii au în echipă campioni olimpici şi mondiali!

EXATLON SEZONUL 3. În ediția de luni seară, difuzată la Kanal D, concurenții de la Exatlon România au duel cu concurenții de la Exatlon Ungaria", în cel de-al doilea meci internațional al acestui sezon.

21 ian. 2019, 17:20
EXATLON SEZONUL 3. Meci de foc ROMANIA – UNGARIA la EXATLON. Maghiarii au în echipă campioni olimpici şi mondiali!

EXATLON SEZONUL 3. O luptă crâncenă se va da luni seară în Republica Dominicană, românii având un singur țel: să aducă victoria în  faţa maghiarilor!

EXATLON SEZONUL 3. Faimoșii și Războinicii își vor uni forțele încă o dată, pentru a-și lua revanșa în fața adversarei de temut, echipa Exatlon Ungaria, pe nisipurile din îndepărtata Republică Dominicană.

EXATLON SEZONUL 3. Oponenţii României au un avans de aproape două săptămâni în concurs, campioni mondiali şi europeni fac parte din echipa ţării vecine. Printre aceştia se număra Fodor Rajmund, dublu medaliat olimpic, la polo, Miklos Ungvari, medalit olimpic şi triplu campion European la judo, şi Renata Rakoczi, campioană mondială la kickboxing.

EXATLON SEZONUL 3. Duminică seara, la Exatlon Romania, Cosmin Cernat a anunțat că Diana Pivniceru va părăsi competiția, în urma accidentării. După investigațiile medicale, specialiștii au decis că sănătatea concurentei ar fi pusă în pericol dacă aceasta va continua să intre pe trasee. „După mai multe consultări între medici, după mai multe discuții și după analiza tuturor investigațiilor medicale, din păcate, Diana Pivniceru nu mai poate continua aici, la Exatlon România. Este un moment greu pentru ea, un moment greu pentru echipă; este o accidentare care îi poate pune în pericol următoarea perioadă din viața și cariera. Pentru noi, cel mai important lucru este sănătatea concurenților’, a spus prezentatorul emisiunii EXATLON.