EXCLUSIV Adina Buzatu şi Amalia Bellantoni, val de miştouri la adresa lui George Buhnici: „Dacă astfel de afirmaţii ar fi făcute de Carmen Brumă, ai înţelege”/”M-am conformat: mi-am luat piele fără vergeturi, fără celulită”

Creatoarea de modă Adina Buzatu şi afacerista Amalia Bellantoni au reacţionat dur după afirmaţiile jurnalistului George Buhnici, care au revoltat o ţară întreagă. Aflat la Festivalul Untold, Buhnici a făcut, în faţa camerelor, declaraţii catalogate de majoritatea celor la urechile cărora au ajuns drept misogine.

19 iul. 2022, 09:37
EXCLUSIV Adina Buzatu şi Amalia Bellantoni, val de miştouri la adresa lui George Buhnici: „Dacă astfel de afirmaţii ar fi făcute de Carmen Brumă, ai înţelege”/”M-am conformat: mi-am luat piele fără vergeturi, fără celulită”

George Buhnici a spus că lui nu-i place, atunci când merge la plajă, să vadă femei cu celulită şi vergeturi şi că acestea ar trebui să treacă mai des pe la sală. Vedeta TV a dat exemplul soţiei sale, Lorena, care, la peste 40 de ani, „arată ca o minoră„. Comparaţia, care s-a vrut a fi un compliment, a amplificat indignarea telespectatorilor şi internauţilor, care l-au acuzat pe Buhnici de tendinţe pedofile, cu atât mai mult cu cât nu este prima oară când jurnalistul vorbeşte despre „minore”.

Gafele lui Buhnici au stârnit revolta multor vedete şi persoane publice, care au reacţionat la foarte scurt timp. Printre acestea, creatoarea de modă Adina Buzatu şi afacerista Amalia Bellantoni.

George Buhnici, luat la mişto de de Adina Buzatu şi Amalia Bellantoni

În emisiunea Punctul culminant moderată de Victor Ciutacu, Adina Buzatu a opinat că astfel de „complimente” ar fi fost mai potrivit să vină din partea unor persoane cu competenţe recunoscute pe zona de nutriţie şi sport, cum ar fi Carmen Brumă sau Dragoş Bucurenci.

Citeste si Ilona Brezoianu se implică în scandalul momentului: „Mi-am făcut corpul ăsta să-i placă lui Buhnici, poate dau de el pe la mare și mă face de balamuc”

El îl consideră un compliment. Dă nişte standarde că nimeni nu ar trebui să aibă vergeturi, vergeturile nu au legătură nici cu sala, nici cu ce mănânci. Dacă ar spune asta Carmen Brumă sau Dragoş Bucurenci, care face sport nonstop şi arată impecabil, atunci poţi fi de acord cu acest lucru„, a spus Adina Buzatu în emisiunea mdoeratp de Victor Ciutacu la România TV.

La rândul ei, Amalia Bellantoni a abordat în propria manieră acest incident. Afacerista a apărut în faţa camerelor în pantaloni mulaţi de piele, iar filmarea a avut loc la sală… la sala de mese.

Eu m-am conformat, mi-am luat piele, fără vergeturi, fără cicatrice, fără celulită, că la 40 de ani trecuţi, cu doi copii, nu am cum să mă încadrez în standardele criticilor. De asemenea, sunt la sală, la sala mea de mese, m-am conformat şi eu ca minorele, nu mai sunt machiată„, a spus Amalia Bellantoni în faţa camerelor.

Lorena Buhnici, în asentimentul soţului ei. Soţia lui Buhnici, critici dure la adresa unei femei plinuţe: „Această balenuță cu siluetă greu de ținut în frâu”

După ce a văzut valul de critici, George Buhnici a venit cu o primă reacţie. Jurnalistul nu şi-a cerut scuze, ci a abordat gafa din punct de vedere al sănătăţii. Buhnici a făcut referire la epidemia de obezitate care este o problemă naţională. De asemenea, a explicat că astfel de complimente îi face frecvent soţiei. Cât despre valul de critici la adresa afirmaţiilor lui, Buhnici a avut o singură explicaţie: sunt trolii.

Citeste si Alina Eremia îi dă replica lui George Buhnici după declarațiile controversate despre cum ar trebui să arate femeile: „Nu costă nimic, jur”

Se pare că nu doar bărbatul are o problemă cu femeile care au vergeturi sau kilograme, ci şi partenera lui de viaţă. În urmă cu ceva timp, Lorena Buhnici a publicat pe Facebook un mesaj răutăcios la adresa unei doamne mai plinuțe! Aceasta a și fotografiat-o pe femeia în cauză, publicând ulterior imaginile pe contul său de socializare, alături de un mesaj extrem de dur. Lorena a numit-o pe doamna respectivă „balenuță”, comentând pe marginea „siluetei greu de ținut în frâu”.

Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta”, a scris Lorena Buhnici pe Facebook. George Buhnici nu a ezitat să dea like postării. După izbucnirea scandalului, Lorena Buhnici a şters respectiva postare.