EXCLUSIV Adriana Nica, partenera de viaţă a lui Sorin Oprescu, dezvăluie ce se întâmplă în aceste momente cu fostul primar al Capitalei

Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu, intervine în exclusivitate la România TV cu dezvăluiri despre eliberarea fostului primar.

02 iun. 2022, 22:35
EXCLUSIV Adriana Nica, partenera de viaţă a lui Sorin Oprescu, dezvăluie ce se întâmplă în aceste momente cu fostul primar al Capitalei

Adriana Nica, partenera de viaţă a lui Sorin Oprescu, a dezvăluit la România Tv cum se simte fostul primar al Capitalei după ce a fost eliberat din penitenciarul din Grecia.

Adriana Nica, despre Sorin Oprescu: „Este un om care lupta pentru dreptatea lui şi pentru conştiinţa lui”

Citeşte şi Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu, în fața instanței din Grecia: „A fost condamnat la moarte”

„A venit aseara tarziu, ca sunt proceduri costisitoare, se merge la 7 instituţii să iei toate semnăturile. A venit tarziu, s-a odihnit si de dimineaţă si-a reluat activitatea cu avocatii. El intotdeauna este un om care lupta pentru dreptatea lui şi pentru conştiinţa lui şi pentru tot ce a făcut el de-a lungul timpului.  Şi-a dus greutăţile singur si in sinea lui. Nu se exterioriza. Cu noi e ok, dar impactul fizic si emotional prin care a trecut au lasat urme adanci si pe starea de sănătate si asupra lui ca persoană.

A muncit si a facut lucruri pentru Bucureşti. Daca nu a mai fost Oprescu nu mi se pare că s-a întâmplat ceva spectaculos în oraşul nostru. Ei nici nu stiu ce fac acolo, confisca de la Nica că e a lui Oprescu, in condiţiile in care eu am credit si le-am dat toate contractele.

Eu ma intorc la Bucuresti. Trebuie sa rezolv problemele de la spital, mi-am luat concediu o saptămână. Ma intorc la Bucureşti. El sta de cand a iesit la pensie in Grecia. Ăsta era visul lui, sa se mute cand iese la pensie”, a declarat partenera de viaţă a lui Sorin Oprescu pentru România Tv.

Fostul primar general al Capitalei a stat o săptămână și jumătate după gratii, în Grecia. Marți, 31 mai, acesta a reușit să-i convingă pe judecătorii din Atena să-l cerceteze în libertate după ce s-a plâns condițiile grele din penitenciarele din România.

Reamintim că Tribunalul Bucureşti l-a condamnat, în mai 2019, la 5 ani şi 4 luni închisoare, pedeapsă mărită de Curtea de Apel Bucureşti la 10 ani şi 8 luni.

Citeşte şi Sorin Oprescu, primele declaraţii după ce a fost eliberat: „Nu vreau să mor. Am început să am foarte mare încredere că pot să mă lupt”