EXCLUSIV Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție împreună după divorț. Unde au fost fotografiați cei doi

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție împreună după divorț. Spre surprinderea multora, cei doi s-au despărțit după 12 ani de căsătorie, iar motivul ar fi fost infidelitatea designerului. După separare, Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu și s-au întâlnit în instanță pentru a stabili custodia copiilor.

11 sept. 2023, 09:53
EXCLUSIV Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție împreună după divorț. Unde au fost fotografiați cei doi
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu prima apariție împreună după divorț

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție împreună după divorț. A trecut mai bine de un an de când cei doi au decis să pună punct relației și să continue viața pe drumuri separate. Vestea a fost un adevărat șoc în spațiul public, pentru că păreau a fi unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul de la noi din țară.

Citește și: Alina Sorescu, iubire secretă cu un prezentator de televiziune. „Am ieșit de câteva ori”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție împreună după divorț

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor fi în legătură permanentă, pentru cele două fetițe pe care le au împreună, Raisa și Carolina. Chiar dacă se află în plin proces privind custodia fetelor, cei doi au reușit să facă pace și să fie alături de fiica cea mare, în prima zi de școală.

Româniatv.net vă arată în exclusiviatate primele imagini cu artsta și designerul împreună, la mai bine de un an de când s-au despărțit. Cei doi sunt alături de Raisa la început de an școlar, în ciuda divergențelor pe care le au.

Potrivit fotografiilor de mai jos, celor doi le lipsește entuziasmul de pe chip, cel mai probabil nu se simt confortabil unul în prezența celuilalt.  Alexandru Ciucu a ținut, majoritatea timpului, ochii în pământ, iar Alina Sorescu, oriunde se uita, privirea îi era pierdută.

Alina Sorescu a izbucnit în lacrimi, la TV

Vedeta a trecut printr-o foarte dificilă, peste care vrea să treacă cât mai repede. Artista a mărturisit că cele două fiice ale sale au un program mai stabil, față de cel dinainte, după decizia dată de instanța de judecată.  Chiar dacă se bucură această veste, cântăreața mărturisește că procesul va mai dura, iar programul acesta nu este definitiv.

A fost o perioadă mai grea, dar în momentul de față sunt mai bine, mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala acum, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Acum, fetele sunt cu un program cât de cât stabil, nu mai e valabil acel program de o săptămână cu o săptămână.

Discuțiile sunt acum pe marginea programului, dar nu sunt încă definitive, pentru că procesul va mai dura. Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete, încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști la un moment dat”, a povestit Alina Sorescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.