Alina Sorescu, iubire secretă cu un prezentator de televiziune. „Am ieșit de câteva ori”

Alina Sorescu se află în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, după ce au avut o relație de 12 ani de zile. Cei doi au decis să se despartă anul trecut, iar acum se luptă pentru custodia celor două fete pe care le au împreună.

09 sept. 2023, 20:48
Alina Sorescu, iubire secretă cu un prezentator de televiziune. „Am ieșit de câteva ori”

Alina Sorescu a avut o relație frumoasă cu Alexandru Ciucu timp de 12 ani. S-au căsătorit și au împreună două fetițe. Povestea lor de dragoste s-a terminat anul trecut și au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și Adda, mesaj ferm pentru medici, după ce a cheltuit 15.000 de euro doar ca să afle ce diagnostic are: „Prin asta trece un bolnav. Se pierde timp prețios”

„A fost o perioadă mai grea, dar în momentul de față sunt mai bine, mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala acum, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Acum fetele sunt cu un program cât de cât stabil, nu mai e valabil acel program de o săptămână cu o săptămână.

Discuțiile sunt acum pe marginea programului, dar nu sunt încă definitive, pentru că procesul va mai dura. Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete, încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști la un moment dat”, a declarat, recent, Alina Sorescu în cadru unei emisiuni de televiziune.

Ceea ce nu știu mulți e că, înainte de relația cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a trăit o iubire secretă cu un prezentator celebru. Legătura lor a fost ținută departe de ochii curioșilor.

Cu cine s-a iubit mai Alina Sorescu. A fost o relație de scurtă durată

Fiind o persoană foarte discretă, Alina Sorescu nu a dorit să știe nimeni de povestea ei de dragoste. Partenerul ei secret de la acea vreme era nimeni altul decât Gabriel Coveșeanu, zis Cove, A fost o relație de scurtă durată. Cel care a vorbit prima dată de relația lor a fost chiar Cove, iar ulterior a recunoscut și Alina că au avut o poveste specială. După nu multă vreme și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt și au decis să meargă pe drumuri diferite.

Citește și Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își vând vila de lux. Unde au decis să se mute

„Am fost timp de o lună împreună cu Alină. Am ieşit de câteva ori la filme, petreceri şi la mese. Am încercat să fim un cuplu, însă nu s-a putut. Fiecare are părerea lui şi se pare că nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme. Nici nu ştiu dacă a fost o relaţie de iubire sau altceva”, declara Cove, în urmă cu ceva timp.