EXCLUSIV Anamaria Prodan, primele declaraţii după vizita celor de la Protecţia Copilului: „Bebe a înţeles”

Anamaria Prodan a făcut primele declaraţii după vizita celor de la Protecţia Copilului, pentru a investiga starea sa emoțională a lui Bebeto. Impresara a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre acest subiect.

06 oct. 2022, 17:14
EXCLUSIV Anamaria Prodan, primele declaraţii după vizita celor de la Protecţia Copilului: „Bebe a înţeles”
Anamaria Prodan, primele declaraţii după vizita celor de la Protecţia Copilului

Anamaria Prodan, primele declaraţii după vizita celor de la Protecţia Copilului. Astăzi, Ionela Prodan ar fi trebuit să împlinească 75 de ani, iar impresara a organizat un parastas- festival în memoria mamei sale, la care au luat parte multă lume, şi apropiaţi, dar şi fani ai regretatei cântăreţe de muzică populară.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la parastasul mamei sale. A izbucnit în plâns: „O visez mereu, mi-a spus să o să treacă toate și să zâmbesc. L-a ajutat mult pe Reghecampf”

Anamaria Prodan, primele declaraţii după vizita celor de la Protecţia Copilului

Impresara a mărturisit că cei de la Protecţia Copilului s-au autosesizat în urma scandalului care a avut loc în plină stradă între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Vedeta spune că sunt doar nişte proceduri, pentru a verifica starea lui Bebeto, care este minor.

Anamaria Prodan a declarat că băiatul nu a fost acasă în timpul vizitei şi nu a fost afectat absolut deloc. În încheiere, agentul sportiv ne-a mărturisit că l-a iertat pe Laurenţiu Reghecampf pentru gestul făcut.

Noi am fost o familie model şi aşa trebuie să rămânem, cu micile scăpări şi micile probleme pe care le are oricine. Suntem bine, şi eu, şi Bebe, şi toată familia. În legătură cu acel comunicat emis de Protecţia Copilului, sunt doar nişte proceduri pe care trebuie să le facă, aşa este normal, se autosesizează din oficiu, dar este ok. Copilul nu a văzut, nu a fost acasă, încercăm să le închidem şi poate, de această dată, avocaţii vor reuşi. 

Bebe a înţeles, vine dintr-o familie puternică, expusă, aşa s-a născut, nu ştie cum este altfel, cum nici eu n-am ştiut cum este altfel. Întotdeauna noi avem discuţii şi îl iertăm pe tatăl lui, ne rugăm să îi fie bine. Când el va simţi că vrea să-l vadă, cu siguranţă o va face, eu nu o să forţez absolut deloc„, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate la România TV.