EXCLUSIV | Arsenie Boca a prezis că România va fi condusă de Iohannis. Nepoata părintelui rupe tăcerea: „Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu. Vine altul mai rău. E un om cu un rânjet mascat”

Nepoata Părintelui Arsenie Boca a acordat postului România Tv un interviu de excepţie în care a făcut mărturii cutremătoare despre minunile celui supranumit "Sfântul Ardealului". Zoe Dăian a vorbit despre cum se ridica Părintele Arsenie în aer la slujbă, harul părintelui de a fi în mai multe locuri deodată, precum şi ce spunea părintele despre actualul regim politic.

12 sept. 2021, 08:00
EXCLUSIV | Arsenie Boca a prezis că România va fi condusă de Iohannis. Nepoata părintelui rupe tăcerea: „Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu. Vine altul mai rău. E un om cu un rânjet mascat”

De profesie psiholog, Zoe Dăian, nepoata părintelui Arsenie Boca, a dezvăluit detalii neştiute despre anii copilăriei petrecuţi în preajma părintelui

„A fost pentru mine un înger. L-am iubit … Când eram mică credeam că el e Dumnezeu. Păcat că a murit, că el ar mai fi putut să trăiască.

Avea un regim alimentar deosebit. Dimineața eu stăteam ca un cățel la ușa camerei lui. zicea taică-meu să nu-l deranjezi că el dimineața își face programul lui. Se roagă.

Frunze de pătrunjel, de mărar, le mânca crude așa. Și de alea acre, măcriș. (…) Și la toată educația mea, în hrana mea, el a fost primul care a hotărât totul”, a declarat Zoe Dăian, nepoata părintelui Arsenie Boca, la România TV.

Citeşte şi: Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Are puteri vindecătoare

Nepoata lui Arsenie Boca a susţine că l-a văzut pe părinte levitând. „Parcă nu mai era om”

„Mi-a spus un medic, chirurg renumit la Cluj care cei tineri, doctori, toți mergeau la Prislop și-i spuneau lui: domnule doctor să mergeți neapărat, să vedeți. N-am eu timp de mănăstire. Și într-o zi, totuși s-a urcat în mașină și a plecat acolo și a văzut curtea plină a mănăstirii, la Sâmbăta …

Şi zice: eu dacă voi vreți, uite mă duc. Și când a văzut acolo în curte tineri, bătrâni, de toate vârstele și categoriile, zice probabil călugărul ăsta vrea să se distreze cu așa fete tinere. A început slujba a intrat în biserică și el ținea slujba și plângea, nu știu dacă ați văzut vreun preot plângând. E foarte impresionant.

Aşa o slujbă n-am crezut că pe pământ se poate face … – Deci, el cu sufletul era, parcă nu mai era om.

De-atunci și doctorul ăla, doctorul Mureșan, mare chirurg s-a dus la mănăstire și-l căuta și s-au împrietenit. Dar să vedeți, când a ieșit din biserică atunci, s-a lipit de zidul bisericii și stătea acolo, nu putea să vorbească, era stigmatizat de ce a văzut.

De faptul că părintele levita”, a povestit nepoata lui Arsenie Boca.

Arsenie Boca a prezis că România va fi condusă de Iohannis. „Nu-i din religia noastră și este preocupat pentru el”

Arsenie Boca ar fi prezis moartea soţilor Ceauşescu, fapt pentru care a fost persecutat de Securitate. Nepoata celui supranumit „Sfântul Ardealului” a spus că Părintele a anticipat şi ascensiunea la putere a lui Klaus Iohannis.

„Știți ce mi-a spus? Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu, să nu te bucuri că vine altul, mai de altă religie.

Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu, că-l dați jos că vine altul mai rău. (…) Nu-i din neamul nostru, nu-i din religia noastră și este preocupat pentru el. Așa cum s-a dovedit. Eu nu l-am votat și nu-l voi vota niciodată.

E un om cu un rânjet mascat, să pară dragi români și el nu ne iubește deloc.

L-au adus pe acest președinte, care eu nu pot să mă uit la televizor la el, la grimasele lui”, a mai precizat nepoata părintelui Arsenie Boca.

Cuprinsă de tristeţe, Zoe Dăian a mărturisit că a dat un verdict dur.

„Din naștere suntem un popor laș, trădător și mincinos. Și-mi pare foarte rău că eu sunt româncă și-i iubesc pe români. Am crescut la sat, am primit numai învățături bune.

Credincioși sunt români. De ce lasă să se înfiripe ăia care otrăvesc unitatea românilor?

În încheiere, nepoata lui Arsenie Boca i-a sfătuit pe români „să nu se dezlipească de rugăciune niciodată”:

„Să-și facă un proces de conștiință fiecare român care ajută pe acei care vor să distrugă poporul și orânduirea

Rugăciunea să le fie cel mai aproape și credința să păstreze fără doar și poate. Să se roage, să fie cinstiți în rugăciune și sinceri, să nu se dezlipească de rugăciune niciodată”, a conchis ea.

Citeşte şi: Senatorul PNL care se delimitează de coaliţie. „Au distrus tot, iar blatul cu PSD a pus capacul!”