EXCLUSIV Astrologul Camelia Pătrășcanu le-a citit în stele posibililor candidați la prezidențiale. Cine are șanse mari să fie viitorul președinte al României

Astrologul Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt personalitățile politice care, din punct de vedere astral, au șanse mari să intre în cursa pentru poziția de președinte al României, în direct la România TV.

27 dec. 2023, 21:46
EXCLUSIV Astrologul Camelia Pătrășcanu le-a citit în stele posibililor candidați la prezidențiale. Cine are șanse mari să fie viitorul președinte al României
Camelia Pătrășcanu, previziuni astrale despre alegerile prezidențiale de anul viitor

Astrologul Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt șansele ca Mircea Geoană, Marcel Ciolacu, Laura Codruța Kövesi sau Nicolae Ciucă să câștige alegerile prezidențiale, din punct de vedere astral, în direct la România TV.

„Din fericire, cred că nu trebuie să ne facem griji pentru politicienii noștri, știu să cadă în picioare. Noi suntem preocupați de cine are șanse mai mari să fie la conducere în următorul an și în anul alegerilor. Nu știu exact când se vor ține alegerile, pentru noi astrologii este foarte important să știm asta.

În primăvară, mai spre toamnă, mai spre iarnă, pentru că se schimbă foarte mult aspectele astrale. Avem, practic, anul împărțit în două.  Până în mai avem niște aspecte astrale, care îi avantajează pe cei născuți în zodia Taur, de exemplu, cum este doamna Kovesi și, dacă nu mă înșel, după datele pe care le am, mai este Taur și domnul Drulă. Deci, ar putea fi avantajați în prima parte a anului, nu știu exact ce alegeri se țin și dacă s-a stabilit foarte clar data, dar primul trimestru al anului avantajează aceste semne. Sunt niște super-aspecte, deci își pot aranja lucrurile.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum va fi iarna 2023-2024 pentru fiecare zodie

Pentru domnul Geoană, chiar în a doua parte a anului, deci din iunie în colo, pentru Raci e o perioadă de declin sau de discreție, culmea. Deși e an de alegeri și înțeleg că atacă una dintre funcții sau cel ăuțin va fi pe listă. Are șansa să-și creeze o poziție confortabilă până la finalul lui mai, din iunie, Racii intră într-o poziție mai discretă. Nu înseamnă că le este rău, dar e posibil să nu aibă mari ambiții.

Pentru domnul Ciolacu, chiar dacă are șanse, pe de-o parte, face foarte multe valuri din iunie. Se vorbește foarte mult de domnia sa, probabil va face și niște declarații, niște gesturi, are niște aspecte de ieșire la rampă. Da, s-ar potrivit cu un eveniment electoral important, însă, aspectele sunt destul de tensionate, ceea ce înseamnă că trebuie să lupte mult dacă vrea să câștige această poziție. Depinde foarte mult în care lună din toamnă se țin alegerile prezidențiale, pentru că pot fi luni mai avantajoase și luni mai dezavantajoase. Are mult mai multe gesturi extrovertite, explicite, sociale, publice, vizibile, declarații curajoase sau combative și polemici mai multe pe care le poate ține din iunie încolo, lucru care poate să-i aducă multă atragere a atenției, ceea ce nu e rău pentru un politician, dar nu este foarte clar dacă-i aduce și un câștog. În tot cazul, intră într-o bătălie.

Citește și: Mercur retrograd în Capricorn și Săgetător. Camelia Pătrășcanu avertizează 5 zodii

Prima parte a anului 2024 este mai tensionată pentru domnul Ciucă, deci nu știu cum se poziționează acum în sondaje sau ce planuri își face. Știm cum este politica, poate că nu toți acești lideri care sunt pe listă chiar își doresc lucrurile pentru care sunt promovați, dar își asumă responsabilități. Din a doua jumătate a anului, din vară, lucrurile se mai liniștesc pentru domnia sa. Nu mai ia parte la atât de multe bătălii și lupte”, a dezvăluit Camelia Pătrășcanu, la România TV.