EXCLUSIV Astrologul Mădălina Manole a realizat astrograma natală a Anamariei Prodan. Ce îi rezervă astrele în perioada următoare: „Va avea parte de o revoluție emoțională, care-i va aduce putere interioară și independență afectivă”

Anamaria Prodan este zodia Săgetător, cu ascendent în Fecioară. Vorbim despre un Soare frumos aspectat cu Uranus, ceea ce denotă personalitatea optimistă, extrovertită și progresistă a Anamariei, un spirit original, cu o mare nevoie de stabilitate și siguranță emoțională, dar în egală măsură are nevoie să-și păstreze și un grad ridicat de independență.

23 oct. 2021, 21:04
EXCLUSIV Astrologul Mădălina Manole a realizat astrograma natală a Anamariei Prodan. Ce îi rezervă astrele în perioada următoare: „Va avea parte de o revoluție emoțională, care-i va aduce putere interioară și independență afectivă”

Când au început, de fapt, problemele Anamariei Prodan în căsnicie şi ce o aşteaptă pe viitor, ne dezvăluie, în exclusivitate, astrologul Mădălina Manole, care a realizat astrograma natală a impresarei.

Soarele se află în casa 4, prin urmare familia este deosebit de importantă pentru Anamaria, este locul în care ea vrea să strălucească și se poate observa efortul depus constant pentru a menține un echilibru între viața personală și cea profesională.

Ascendentul în Fecioară vorbește despre muncă, multă muncă, răbdare și atenție la detalii. Dacă ne-am gândi că un astfel de ascendent îi aduce rezervă, modestie, timiditate, ei bine, careul la Soare, sextilul cu Marte și trigonul cu Luna schimbă total contextul și o fac să se expună din plin și trebuie să o facă fără a da greș, să fie foarte atentă la ceea ce spune, la ceea ce face, mai ales că pentru ea contează foarte mult modul în care o văd ceilalți.

Va renaşte din propria-i cenuşă precum Pasărea Phoenix

Locomotiva hărții Anamariei, deci planeta care o conduce, este Marte în Scorpion, aspect care o face o adevărată luptătoare, îi dă o deosebită putere de regenerare. Este precum Pasărea Phoenix și nu mă îndoiesc că va renaște și de data aceasta, în urma divorțului.

Luna o are în Taur ceea ce denotă o personalitate practică, statornicie, loialitate, senzualitate, însă opoziția la grad perfect cu Marte este un aspect delicat care arată un dezechilibru între emoție și acțiune. Poate aduce stări fie extrem de sensibile, fie adevărate furtuni interioare și poate fi un indicator al divorțului. Pe de altă parte, atestă o nevoie continuă de validare și apreciere, o exprimare directă a emoțiilor, aspect cu care, probabil, Anamaria a lucrat de-a lungul timpului. De exemplu, acest aspect stă la baza pumnului pe care impresara i l-a dat lui Dan Alexa.

Cu Venus în Scorpion, grad anaretic, într-o poziție delicată, conjunct cu Luna Neagră din Săgetător, dar și cu Marte în Scorpion, Anamaria nu iartă trădarea, nu iartă și nu uită atunci când este rănită, iar cuvintele sale pot deveni usturătoare. A ascuns problemele până acum și a negat speculațiile presei, însă Nodul Sud (trecutul, karma) a făcut în această perioadă conjuncție cu Luna Neagră natală (conjuncție unică în 18 ani) și a răbufnit, dezvăluind totul și vor mai urma declarații incendiare ale sale.

Anamaria Prodan trebuie să știe că are o putere de convingere mare, o putere a cuvintelor care poate muta munții din loc și trebuie să o folosească constructiv. Are, de asemenea, și calități de scriitor și mă aștept să aibă succes cu cartea proaspăt lansată. Totuși, vorbind de sectorul comunicării, cu patru planete aflate aici, dintre care una este chiar Mercur, planeta comunicării în sine și guvernatoarea ascendentului său, iar cealaltă este Venus, planeta banilor și guvernatoarea casei sale financiare, nu este de mirare că Anamaria face bani din negocieri, cu ajutorul cuvintelor, contractelor. Este, fără îndoială, un negociator de top.

Este și un sector al prietenilor, da, are prieteni, dar și încercări și provocări venite de la aceștia care o pot dezechilibra emoțional. Că tot vorbim de bani, nu pot să nu amintesc de Pasul Fortuna, norocul, aflat în casa 8, casa moștenirilor, și în trigon cu Soarele natal. Acest aspect îi aduce pe tavă bani de la familie și, în plus, o face norocoasă în fața accidentelor, de exemplu. Oricum cu Pluto în casa 1, are o extraordinară putere fizică, acesta fiind un alt indicator al magnetismului și farmecului pe care Anamaria le manifestă.

Când au început, de fapt, problemele în viața Anamariei Prodan?

Deși acum au ieșit la suprafață, fără îndoială, problemele din căsnicia Anamariei sunt mai vechi sau cel puțin asta denotă tranzitul Nodurilor Lunare prin casele 4-10 (familie-carieră), tranzit care activează această axă din 9 în 9 ani, și a reactivat-o în 2018, an în care Anamaria și-a pierdut și mama (moment în care Nodul Sud, simbol al karmei și dezechilibrului, era în careu la Lună, simbolul mamei).

Problemele par să se fi agravat în 2019, când Nodul Sud a trecut peste conjuncția Jupiter – Nodul Nord din casa familiei, conjuncție care în astrograma sa traduce că una dintre misiunile Anamaria era să-și creeze o familie mare, bogată, menținând în echilibru și cariera, misiune îndeplinită, dar pusă mult la încercare în această perioadă.

În plus, Nodul Sud face careu cu Chiron din sectorul căsătoriei, mai exact activează crunt o vulnerabilitate, o durere a Anamariei în raport cu partenerul, soțul care ridică întrebări despre viitorul lor împreună. Începând cu mai 2020, Nodul Sud trece peste Soarele său natal și accentuează contextul deja descris. În plus, în 2019 Anamaria a slăbit și s-a preocupat de aspectul fizic, de sănătatea ei, iar această atitudine mie îmi dă indicii despre criza prin care trecea în interior. Cu Pluto natal pe casa 1, Anamaria de aici și-a luat puterea, în acest mod, preocupându-se de ea, s-a regenerat și a reușit să treacă peste ceea ce o copleșea și nu a lăsat nimic să se vadă în exterior. Practic, nimeni nu a bănuit prin ce trecea și asta trebuie să facă în continuare pentru că ea astfel își poate încărca bateriile, conform astrogramei ei.

Citeste si Anamaria Prodan a visat-o pe mama ei. Ce mesaj i-a transmis regretata artistă: „Gata!”

Ce urmează pentru Anamaria Prodan?

Pe de altă parte, Uranus traversează de câțiva ani casa 8 din astrograma sa natală, aspect care se petrece o dată la 84 de ani, deci este unic în viața sa. Contextul denotă adevărate furtuni emoționale și transformări interioare radicale care vor mai dura și de aici încolo. Va fi vorba de o revoluție emoțională care-i va aduce putere interioară și independență afectivă ulterior, cel mai probabil începând cu 2024.

Pe de altă parte, Chiron, care arată o rană, o durere, face conjuncție cu Chiron natal din casa căsătoriei, aspect care poate fi compatibil cu durerea divorțului. Punctez că și Chiron ajunge într-un punct o dată la aproximativ 50 de ani, deci este tot aspect extrem de rar. Aspectul este deja în formare, dar anul viitor va fi la grad perfect.

Nu este obligatoriu, dar nici exclus ca momentul divorțului să se petreacă în 2022. În plus, conform presei, actele de divorț ar fi fost depuse de Laurențiu Reghecampf în timpul unui tranzit retrograd al lui Mercur prin Balanță (zodia relațiilor, a căsătoriei/divorțului), iar dacă este adevărat, atunci acestea fie vor fi retrase, fie întârziate.

Ca o paranteză, Anamaria are Chiron natal în Berbec, casa 7, a relațiilor, aspect care arată că evoluția ei vine din capacitatea de valorificare a propriei persoane, prin învățarea lecției autocontrolului, și în urma relațiilor care-i servesc lecții cu scop de vindecare spirituală.

Anamaria Prodan va răzbi și chiar dacă îi va fi extrem de greu în perioada următoare, șansele să se vindece emoțional și să-și întâlnească sufletul pereche pot să apară cu aproximație din 2024.