EXCLUSIV. Bianca Drăguşanu aruncă BOMBA: „Mi s-a oferit bani ca să spun că am coronavirus”

EXCLUSIV. Bianca Drăguşanu aruncă BOMBA şi declară că nu crede în coronavirus, ba chiar mai mult de atât, susţine că i s-a oferit bani, să spună că are coronavirus. Vedeta a intrat în direct la România TV şi a mărturisit că sâmbătă seara, la orele 23, ea se afla acasă.

07 feb. 2021, 23:47
EXCLUSIV. Bianca Drăguşanu aruncă BOMBA: „Mi s-a oferit bani ca să spun că am coronavirus”
Bianca Drăguşanu aruncă BOMBA şi declară că nu crede în coronavirus

EXCLUSIV. Bianca Drăguşanu aruncă BOMBA. „Eu eram deja acasă la orele 23, nu am luat nicio amendă. Eu, pe conturile mele de socializare, fac postări la orice oră, asta nu înseamnă că se şi întâmplă în acele momente.

În localul în care am fost eu, se respectau regulile. Între masa noastră şi masa celorlalţi, era o masă liberă.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Adi Minune, evacuaţi de la petrecere. Poliţiştii au spart cheful

Bianca Drăguşanu aruncă BOMBA

Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus, în urmă cu vreo opt luni, cred.Autorităţile cam exagerează cu restricţiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun

„, a declarat Bianca Drăguşanu, în exclusivitate, pentru România TV.

Bianca Drăgușanu, gata de nunta cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc la nuntă! La revenirea din Maldive, fosta soție a lui Victor Slav și Alex Bodi a anunțat că se va mărita. Blondina a declarat că, în prezent, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Invitată la Teo Show, Bianca Drăgușanu a spus ce se întâmplă acum în viața ei amoroasă.

În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. (…). Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vedeta a apărut într-un Insta Story probând câteva rochii de mireasă, pentru a atrage atenția că a vorbit serios despre o a treia căsătorie!