EXCLUSIV. Carmen Tănase, dacă ar fi condiționată de vaccinare pentru a urca pe scenă: „A fi vaccinat nu e un criteriu. Eu fac teatru pentru că am talent”

Carmen Tănase a mărturisit că nu se vaccinează anti-Covid fiindcă nu consideră că au fost făcute suficiente studii care să dovedească eficiența vaccinului

05 mai 2021, 21:32
EXCLUSIV. Carmen Tănase, dacă ar fi condiționată de vaccinare pentru a urca pe scenă: „A fi vaccinat nu e un criteriu. Eu fac teatru pentru că am talent”

Carmen Tănase a dezvăluit, în exclusivitate la RomâniaTv, de ce nu se vaccinează împotriva infecției cu coronavirus. „Acest vaccin încă nu a trecut testul timpului. Nu doresc să mă expun acestui risc. Probabil prin 2023 când se va încheia acest studiu și se vor trage niște concluzii voi spune da”, a spus actrița.

Întrebată ce ar face dacă nu ar mai fi lăsată să urce pe scenă fără a fi vaccinată, Carmen Tănase a explicat: „Nu ne-a cerut nimeni să venim la teatru vaccinați. Nu cred că se va întâmpla. Eu v-am mai spus, lucrul acesta e ilegal, e în afara legii. când se vor schimba legile, atunci mai discutăm. deocamdată nu e legal și nu poate fi pus în practică.

Nu ar fi primul abuz, dar fiecare e liber să facă ce crede de cuviință. Când există o nedreptate, eu fac tot ce îmi stă în putință să o îndrept. Cât oi mai putea. În niciun caz nu trec peste principiile mele. Nu știu ce aș face în acea situație, aș apela la instanță, mă voi interesa dacă va fi cazul.

Da, poate va exista riscul să nu fiu lăsată să-mi desfășor activitatea. Anul acesta am aflat că e posibil orice. Voi vedea, nu voi trece peste deciziile mele. A fi vaccinat nu e un criteriu pentru a urca pe scenă. Eu fac teatru pentru că am talent”.

Reamintim că teatrele din București s-au redeschis de luni, 4 mai, în urma unei decizii luate de Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, după ce rata de infectare din Capitală a scăzut sub 3.

Carmen Tănase: Vaccinul COVID nu a trecut testul timpului

„Eu m-am vaccinat în general, mi-am vaccinat și băiatul când era mic, dar la vârsta mea nu fac lucruri doar pentru că îmi spune cineva. Am înțeles cum se produc vaccinurile, cam în cât timp și, evident, acest vaccin încă nu a trecut testul timpului. Nu doresc să mă expun acestui risc. Probabil prin 2023 când se va încheia acest studiu și se vor trage niște concluzii voi spune da. Acum nu simt să fac acest lucru”.


loading...