Carmen Tănase aşteaptă să devină bunică. Care este relaţia cu singurul ei băiat: „Poate o să am şi un nepoţel”

Carmen Tănase are un singur fiu, care s-a întors din străinătate odată cu instalarea pandemiei. Vedeta a dezvăluit care este relaţia cu băiatul ei, dar şi faptul că abia aşteaptă să devină bunică.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 14:26
Carmen Tănase aşteaptă să devină bunică. Care este relaţia cu singurul ei băiat: „Poate o să am şi un nepoţel”

„Băiatul a venit în țară. Nu stăm împreună, ne despart câteva străzi, dar e destul de confortabil că ne putem vedea oricând. Unii ar spune că sunt o mama rea, în sensul că sunt mult mai posesivă, grijulie și foarte apropiată de băiatul meu. Alții nu spun asta, pentru că eu am încercat să fiu prietenă cu băiatul meu și am și reușit.

L-am lăsat să facă ce-și dorește și să și aleagă singur drumul și bine a făcut. Ne spunem orice, ne certăm, dar vorbim ca între prieteni, cu ”bă”, cu de astea. Și acum aș vrea, pentru că-mi plac foarte mult copiii, să mă văd și-n ipostaza de bunică. Depinde de vremuri, poate o să și am un nepoțel.

Oamenii iubesc de mai multe ori, dar doar câțiva sau unul singur rămâne „acela” până la sfârșit. Sigur că noi, eu și Țucu, nu am avut un sfârșit firesc și atunci, când ceva se rupe brusc, probabil ai impresia că aia a fost iubirea vieții tale. A fost scurt și concentrat, boala lui ne-a legat foarte mult”, a declarat Carmen Tănase la emisiunea Acces Direct.

Carmen Tănase lansează o teorie-şoc. „Apariţia virusului este un plan bine pus la punct, iar copiii sunt ţinta!” VIDEO

Carmen Tănase, atac DUR după noile restricţii anti-COVID

Reputata actriţă Carmen Tănase a lansat un atac dur la adresa la adresa autorităților, după ce au fost impuse noi măsuri pentru a fi limitată răspândirea noului coronavirus.

Carmen Tănase a reacționat, după ce în Capitală au fost închise din nou teatrele, cinematografele și restaurantele  și s-a impus obligativitatea măștii de protecție pe stradă.

Opriţi-vă, psihopaţilor, cu panica asta aiurea!„, a scris Carmen Tănase, pe Facebook.