EXCLUSIV Cătălin a făcut-o praf pe Carmen Iohannis. Ce spune stilistul vedetelor despre ținuta Primei Doamne, purtată de Ziua Marinei: „Din păcate, la fel ca și poporul pe care-l reprezintă”

Cătălin a făcut-o praf pe Carmen Iohannis, după ce aceasta și-a făcut apariția la brațul soțului ei, președintele Klaus Iohannis, la festivitățile organizate de Ziua Marinei. Ca de fiecare dată, toate privirile au fost îndreptate către prima doamnă a României și ținuta sa.

15 aug. 2023, 20:14
EXCLUSIV Cătălin a făcut-o praf pe Carmen Iohannis. Ce spune stilistul vedetelor despre ținuta Primei Doamne, purtată de Ziua Marinei: „Din păcate, la fel ca și poporul pe care-l reprezintă”
Cătălin a făcut-o praf pe Carmen Iohannis

Cătălin a făcut-o praf pe Carmen Iohannis, care nu a fost scutită de controverse vestimentare pe parcursul celor două mandate ale soțului ei. De această dată, prima doamnă a României a ales să poarte o rochie albă, până sub genunchi, cu mânecă scurtă și sandale maro cu toc. Detaliile care au ieșit în evidență au fost gulerul negru și cureaua de aceeași culoare.

Cătălin a făcut-o praf pe Carmen Iohannis

Cu toate că ținuta pare una destul ‘curată’, stilistul vedeteler a făcut-o praf pe Carmen Iohannis și ne-a mărturisit că ‘nu are o direcție de stil’, la fel ca ‘poporul pe care îl reprezintă’. Cătălin este de părere că prima doamnă a României are foarte multe lucruri de corectat, din punct de vedere vestimentar.

Din păcate, la fel ca și poporul pe care-l reprezintă, prima doamnă a României nu are o direcție de stil clară. Puțin de aici, puțin de acolo, ruptură de stil, întreruperi și personalitate stilistică îndoielnică„, ne-a declarat, în exclusivitate, Cătălin de la Berlin.

Creatorul de modă îi oferă și câteva sfaturi lui Carmen Iohannis, mai exact ce ar fi trebuit să poarte sau să schimbe, pentru a avea o ținută demnă de soția președintelui României.

Dacă voia să ducă la bun sfârșit acest outfit și să o punem pe piedestal, putea să aleagă o pereche de slingback pumps în loc de sandale (deși nu mă îndoiesc ca avea pedichiură perfectă) și să aleagă o pălărie care nu doar o proteja de soare, dar i-ar fi dat un aer mai distins. În acest caz, putea să jongleze cu alegerea ochelarilor, dacă voia o notă personală de stil„, ne-a mai precizat stilistul vedetelor.

Citește și: Câți bani câștigă profesoara Carmen Iohannis? Soția președintelui României face mai mulți bani din chirii

Cine este Cătălin de la Berlin?

Numele său real este Cătălin Raul Eneche, iar apelativul de „Berlin” vine datorită faptului că a studiat în capitala Germaniei. El este cunoscut și prin prisma participării la Bravo, ai stil!, dar și pentru că la vremea aceea se ocupa și de imaginea Ralucăi Bădulescu.

Numele din buletin este Cătălin Raul Enache. Foarte putina lume il cunoaste si acest lucru s-a intamplat pur si simplu, nu a fost nimic planificat sau, cum cred unii vreo „strategie de marketing Margiela style”.

Apelativul Catalin de la Berlin a venit firesc, dintr-un joc de cuvinte pe care l-am facut in perioada in care locuiam si studiam la Berlin. De atunci, pe de o parte a fost imposibil sa scap de el (pana si atunci cand am cumparat domeniul pentru site, numele meu real se pare ca era deja folosit), pe de alta parte, a devenit o marca, ceva pretios mie, cu o valoare personala foarte puternica pentru tot ce a insemnat perioada berlineza in cresterea si formarea mea.

Am lucrat cu foarte multe artiste, am semnat imaginea Elenei Gheorghe timp de vreo 5 ani, am colaborat atat in aparitiile publice ale multor vedete, sedinte foto, videoclipuri, spoturi publicitare, prezentari de moda in tara si strainatate sau, styling si costume pentru unul dintre concertele Deliei. Pe langa asta, o buna parte din profesia mea se dezvolta de foarte multi ani ca si private shopper si personal stylist cu clientela privata, atat in tara cat si in strainatate„, spunea Cătălin de la Berlin.