EXCLUSIV | Constantin Enceanu rupe tăcerea. Ce i-a spus Petrică Mîţu Stoian după ce s-a vaccinat anti-COVID printre primii. „Vreau să mor în glorie”

Interpretul de muzică populară Constantin Enceanu a făcut dezvăluiri cutremurătoare, după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Regretatul artist se vaccinase printre primii împotriva COVID-19, însă s-a infectat cu temutul virus.

07 nov. 2021, 21:36
EXCLUSIV | Constantin Enceanu rupe tăcerea. Ce i-a spus Petrică Mîţu Stoian după ce s-a vaccinat anti-COVID printre primii. „Vreau să mor în glorie”

Constantin Enceanu a mărturisit, în direct la România TV, că Petrică Mîţu Stoian „a făcut tratament acasă, fără discuţii”, împotriva noului coronavirus.

„A avut o formă medie de COVID. Câteva zile a avut temperatură 37,6, apoi lucrurile a intrat în normal”, a declarat Constantin Enceanu, la România TV.

Citeşte şi: Mesajul pe care și l-a dorit Petrică Mîțu Stoian să apară pe mormântul lui: „Pământul este scena pe care…”

Interpretul de muzică populară a mai precizat că Petrică Mîţu Stoian s-a vaccinat împotriva COVID-19 în primăvara acestui an, fiind bucuros că s-a imunizat printre primii.

„Se vaccinase cu ambele doze. S-a vaccinat în primăvară printre primii. Dacă vă uitaţi pe Facebook-ul lui, a postat că e printre primii solişti care s-au vaccinat.

Spunea în glumă: suntem printre primii solişti de muzică populară care s-au vaccinat şi vreau să mor în glorie”, a mai spus cântăreţul.

Constantin Enceanu rupe tăcerea după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „COVID-ul şi-a lăsat amprenta”

Constantin Enceanu, un apropiat al lui Petrică Mîţu Stoian, susţine că regretatul artist care s-a stins sâmbătă seara „acum o lună de zile a făcut COVID, la opt-nouă luni de la vaccinare”.

„Mi-a zis acum o săptămână că şi-a făcut CT-ul la plămâni, că plămânul stâng undeva 30% se vedea ca o oglindă. COVID-ul şi-a lăsat amprenta. De aceea a mers la acea clinică să se refacă.

Nu a tuşit Petre absolut deloc. Mi-a spus cu o săptămână în urmă. Lasă-mă mai încet că obosesc. Sechelele COVID-ului aşa se întâmplă”, a mai spus Constantin Enceanu.

Moartea lui Petrică Mîţu Stoian a devenit acum subiectul unui dosar penal investigat de procurori. Împreună cu familia, anchetatorii vor decide efectuarea autopsiei.

Procurorii intră pe fir în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. S-a cerut neapărat autopsia, deși familia refuzase iniţial. Sora îndrăgitului interpret de muzică populară Petrică Mîţu Stoian a acceptat efectuarea autopsiei, după ce a aflat că alți trei pacienți au avut probleme mari de sănătate în urma oxigenării excesive la clinica privată unde artistul a mers pentru recuperarea post-COVID.

Interpretul de muzică populată din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

Citeşte şi: Scandal după moartea lui Petrică Mîţu Stoian, s-au sesizat procurorii. Sora îndrăgitului artist cere autopsie