EXCLUSIV | Cozmin Guşă, devastat după pierderea lui Peter Imre. A aflat chiar de ziua lui despre moartea miliardarului. „Bucuria s-a transformat în lacrimi”

Analistul Cozmin Guşă a dezvăluit, sâmbătă, în direct la România TV, că este îndurerat deoarece chiar de ziua sa de naştere a primit vestea morţii lui Peter Imre, un prieten apropiat familiei sale.

02 iul. 2022, 18:11
EXCLUSIV | Cozmin Guşă, devastat după pierderea lui Peter Imre. A aflat chiar de ziua lui despre moartea miliardarului. „Bucuria s-a transformat în lacrimi”

Fostul parlamentar Cozmin Guşă a mărturisit că vineri noaptea a fost anunţat despre decesul lui Peter Imre.

„Nu mă aşteptam. La miezul nopţii, 12 şi 2 minute, când îmi urau copiii mei «La mulţi ani» am primit vestea că a murit Peter.

Era un prieten de familie cu care şi copiii mei au crescut. Era un fel de unchi al lor. Îţi dai seama că bucuria s-a transformat în lacrimi”, a afirmat analistul politic, în direct la România TV.

Guşă a afirmat că, în ultimele luni, Peter Imre s-a luptat cu cancerul, în condiţiile în care se confruntase cu probleme cardiace „destul de grave” în urmă cu aproape cinci ani.

„A rebutat acum trei luni când a primit o veste legată de un cancer care în final a fost galopant.

Ţinând cont de unde se tratează – medicii sunt implicaţi în Europa, a fost destul de liniştit, am comunicat tot timpul cu el chiar şi în perioadele în care era sub un tratament greu”, a povestit Cozmin Guşă.

Citeşte şi: Fiul lui Liviu Vasilică, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său, în ziua în care ar fi împlinit 72 de ani: „Faptul că ar fi fost ziua lui cu atât mai mult amplifică durerea şi părerea de rău”

Cozmin Guşă aruncă bomba după moartea lui Peter Imre. Milionarul se vaccinase anti-COVID. „Cancerul de care a suferit el se vindecă în general”

Mai mult, fostul politician a precizat că Peter Imre îşi făcea planuri de viitor, în ciuda bolii nemiloase.

„S-a întors acasă, era vesel. Făceam nişte planuri de viitor. Totuşi, acum o săptămână avea o voce stinsă şi atunci când am vorbit cu el mă sunase să mă întrebe dacă poate să ajunge şi el cu ceva la moartea de acum o săptămână, a lui Neluţ Vasilescu de la Compact, un alt prieten comun care a murit tot de cancer şi el vaccinat.

A spus că nu, dar a zis că avea vocea stinsă din cauza tratamentului dur pe care-l făcea. N-am considerat că acel tratament extrem de costisitor şi sofisticat ar putea să dea greş, deoarece cancerul de care a suferit el se vindecă în general.

Sunt mai multe personalităţi care s-au vindecat pentru că l-au depistat din timp. Sigur, vestea morţii a fost cu atât mai cutremurătoare cu cât ne aşteptam ca în urma acestui tratament el să scape”, a spus analistul.

Întrebat dacă Peter Imre a fost afectat şi de vaccin, Guşă a afirmat că ştie despre cazuri de repariţie a cancerului după inoculare.

„Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar dacă stau să mă gândesc câţi oameni au decedat cu remisie totală de cancer şi apoi cu repariţia cancerului, fiind vaccinat. Nu ştiu ce să zic. Poate să fie o coincidenţă, e periculos să vorbeşti cu păcat în astfel de momente.

Neluţ Vasilescu este un alt caz, fiind vaccinat, al cărui cancer care intrase în remisie totală în urmă cu cinci ani s-a reactivat şi tot pe parcursul a trei luni n-a mai fost însă nimic de făcut”, a mai precizat Cozmin Guşă.

Cozmin Guşă, îndurerat după pierderea lui Peter Imre. „Şi-a folosit toată influenţa şi forţa pe care o avea ca să facă bine României”

Este singurul corporatist de nivel înalt pe care l-am cunoscut şi care a folosit toată influenţa şi forţa pe care o avea ca să facă bine României sau prietenilor români. Aşa ceva este destul de rar.

Dar printre corporatişti, Peter a fost singurul care a făcut asta de-a lungul celor 30 de ani de când îl ştiu. A cunoscut toţi preşedinţii României, şi-a oferit serviciile. Era suficient de influent în lume ca să poată să ajute şi a ajutat.

Chiar dacă originea lui este maghiară, el îşi asuma originea românească. Tatăl lui este din Zalău, un vestit medic. A murit şi el în urmă cu doi ani. El, sub această origine de patriot ardelean, îl botezasem Petrică”, a mai precizat Guşă.

Peter Imre, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, a murit vineri seara, la vârsta de 60 de ani, într-o clinică din Bucureşti. El suferea de cancer.

Citeşte şi: A murit Peter Imre, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România. Multimilionarul avea doar 60 de ani

Viața să privată ascundea și o serie de drame. La 19 ani a fost diagnostricat cu cancer și fata pe care o iubea rămăsese gravidă.

„A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre publicației Tango.