Fiul lui Liviu Vasilică, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său, în ziua în care ar fi împlinit 72 de ani: „Faptul că ar fi fost ziua lui cu atât mai mult amplifică durerea şi părerea de rău”

Liviu Vasilică s-a stins din viață în urmă cu 18 ani. Pe 2 iulie, regretatul artist ar fi împlinit 72 de ani. Cu acest prilej, fiul lui a făcut dezvăluiri dureroase despre tatăl său.

02 iul. 2022, 17:26
Fiul lui Liviu Vasilică, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său, în ziua în care ar fi împlinit 72 de ani: „Faptul că ar fi fost ziua lui cu atât mai mult amplifică durerea şi părerea de rău”
Au trecut 18 ani de la moartea lui Liviu Vasilică

Florin Vasilică a mărturisit că a avut o relație foarte strânsă cu tatăl său și l-a considerat cel mai bun prieten al său. A recunoscut că îi lipseşte enorm, iar timpul nu atenuează durerea.

De fiecare dată există durerea aceea că el nu mai este printre noi și faptul că ar fi fost ziua lui cu atât mai mult amplifică starea aceasta de durere și de părere de rău, dar anul acesta se împlinesc 18 ani de când tatăl meu a dispărut și pot să spun cu mândrie că am reușit să-l țin în actualitate și o să specific pentru că multă lume nu înțelege lucrul acesta. (…) Cei ce l-au iubit și i-au apreciat muzica nu l-au uitat, bineînțeles”, a mărturisit Florin Vasilică, la Antena Stars.

Pentru mine a fost și rămâne pentru totdeauna cel mai bun prieten pe care l-am avut, pentru că el mi-a fost alături în toate situațiile prin care am trecut, el m-a sprijinit constant, de fiecare dată ne sfătuiam împreună”, a adăugat acesta.

Citeste si Cristian Țânțăreanu, cu dezinvoltură despre aventurile extraconjugale: „Am înşelat-o pe soție, dar cu voia ei. Mi-a făcut cadou când am împlinit 60 de ani”

Florin Vasilică și-a jignit mama în mod public

După moartea lui Liviu Vasilică, relația dintre Florin şi mama lui s-a răcit foarte mult, iar conflictele dintre ei au degenerat. Cei doi au de împărțit drepturile de autor ale lui Liviu Vasilică, acesta fiind mărul discordiei.

Deci, nesimțita de maica-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am … Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!„, a fost mesajul pe care i l-a transmis Florin Vasilică mamei sale, potrivit Antena Stars.

Citeste si Marian Godină a devenit tată. Soţia lui, Georgiana, a născut o fetiţă