EXCLUSIV Crin Antonescu, despre candidatul Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei: „Avem candidați care cred că le știu pe toate”

Crin Antonescu a făcut declarații incendiare în cadrul emisiunii „Punctul culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, la România Tv.
Alina Costache
08 apr. 2024, 21:28
EXCLUSIV Crin Antonescu, despre candidatul Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei: „Avem candidați care cred că le știu pe toate”
EXCLUSIV Crin Antonescu, despre candidatul Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei: „Avem candidați care cred că le știu pe toate”

Fostul președinte interimar al României, Crin Antonescu, a vorbit despre viitoarele alegeri ce urmează să aibă loc în țara noastră în 2024.

Citește și: Ce mai face Crin Antonescu, fost președinte PNL și al României: „Fac ce-mi place, când îmi place”

Crin Antonescu, despre candidatul Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei

Crin Antonescu, fost președinte interimar al României, a vorbit, în exclusivitate la România TV, despre candidatul Cătălin Cîrstoiu, cel propus de Coaliția PSD-PNL. Politicianul este de părere că medicul este cea mai bună variantă, dintre candidații existenți, pentru funcția de primar general al Capitalei.

„Eu nu sunt angajat în nicio campanie electorală. Este o susținere în nume strict personal. Este vorba de un raport cu un om pe care îl cunosc. Ceea ce voi spune nu trebuie inventariat. Nici de formațiunile care îl susțin pe Cătălin Cîrstoiu. Este adevărat că acest om, doctorul, profesorul Cătălin Cîrstoiu, este finul lui Băsescu și este adevărat că ne-am întâlnit, fără să ne cunoaștem dinainte, exact în cea mai fierbinte perioadă din 2012. Am fost impresionat atunci de modul în care, din punct de vedere medical, uman, Cătălin Cîrstoiu s-a comportat cu mine, dar de atunci l-am cunoscut mai bine și nu mai e nimic de mirare. El îl susțin cu toată convingerea în demersul în care s-a implicat. Vorbim despre un om care este cu adevărat calificat, un om despre care am văzut cum și cât își respectă profesia, dar nu de asta îi acord încrederea mea. Ce ma impresionează pe mine la Cîrstoiu este un fel de pasiune, de energie, ce lipsește la decidenții politici de ieri, de azi și de mâine. Avem de-a face cu oameni care le știu pe toate, oameni aroganți, oameni care, deși ocupă acele funcții, spun că nu pot face nmimic. El are energia să spună că poate face ceva. Pasiunea, priceperea, optimismul său mă fac să îl cred”, a declarat Crin Antonescu la România TV.

Întrebat ce părere are despre ceilalți candidați la Primăria Capitalei, Crin Antonescu a declarat că nu simte să susțină nicio altă persoană, motivul fiind performanțele ce lasă de dorit ale primarilor în funcție.

Nu fac parte din nicio formă de discuție a vreunei formațiuni sau a Coaliției. El chiar reprezintă o șansă la Primaria Bucureștiului și mă aștept să primească susținerea pe care și-au asumat-o. Are toate motivele să dea o șansă Bucureștiului și bucureștienilor. Nu are niciun sens să faci de fațadă un astfel de demers politic. Eu nu susțin că profesorul Cătălin Cîrstoiu este singurul om care poate fi un primar bun al Capitalei. Am în față niște candidați, puțini. Nu am nimic personal cu Nicușor Dan, dar nu doresc să merg mai departe cu acest primar general. Nu e vorba aici de apă caldă, că eu am avut, nu de la el, dar am avut. Varianta Piedone, are șansa sa, electoratul său, tot respectul, dar iarăși nu mă interesează. Și mai este cel de anvergura și energia lui Cătălin Cîrstoiu. Nu am nicio ezitare să îl susțin”, a mai afirmat Antonescu.

Citește și: Antonescu: Ciucă sau Hellvig, prezidențiabili PNL

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!