EXCLUSIV| Cristian Popescu Piedone îi declară război lui Nicușor Dan și candidează la Primăria Capitalei. ”Sunt gladiator nu pisică după perdea”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunța marți seară, în exclusivitate la România TV, că va candida singur la Primăria Capitalei.

27 feb. 2024, 21:20
EXCLUSIV| Cristian Popescu Piedone îi declară război lui Nicușor Dan și candidează la Primăria Capitalei. ”Sunt gladiator nu pisică după perdea”

Cristian Popescu Piedone îi declară război lui Nicușor Dan și candidează la Primăria Capitalei. Deși a anunțat că va candidat singur la alegerile pentru Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone a subliniat că așteaptă un răspuns din partea liderilor PSD și PNL la scrisoarea pe care a trimis-o zilele trecute și în care a propus o alianță PUSL pentru București.

Citește și Cristian Popescu Piedone vrea să candideze la Primăria Capitalei din partea PSD

Cristian Popescu Piedone îi declară război lui Nicușor Dan și candidează la Primăria Capitalei

Mai mult, primarul Sectorului 5 a ținut să precizeze că chiar dacă Gabriela Firea va intra în cursa pentru Primăria Capitalei, el va candida în continuare.

În plus, edilul a afirmat că dacă nu câștigă alegerile devine ”mârțoagă”.

„Într-o lume nesigură, nici Dumnezeu nu te asigură. Sunt președintele executiv al PUSL și candidez la Primăria București. Eu aștept răspuns la scrisoarea pe care am trimis-o domnilor Ciolacu și Ciucă. În PSD sunt mai multe tabere, care nu se hotărăsc la un candidat. Sondajul meu este din relaționarea mea cu oamenii.  Mi-am arătat intenția de a candida și așa rămâne. Chiar dacă va candida și Firea din partea PSD, tot voi candida. O joc cu toate riscurile asta înseamnă să fii jucător să nu te ascunzi după perdea. Mă voi lupta să câștig Capitala. Dacă nu câștig Capitala, devin mârțoagă, mă refer la mine, cal sau gloabă”, a declarat Cristian Popescu Piedone, în exclusivitate, la România TV.

De asemnea, Cristian Popescu Piedone a afirmat că oamenii s-au săturat de toate minciunile politice din ultimii 30 de ani și că în ciuda a tot ce i s-a întâmplat până acum nu îi e frică de nimeni pentru că este un ”gladiator”.

”Oamenii s-au săturat de vrăjeală de 30 de ani, știu că sunt lunetiști peste tot. 40 de dosare pot să-mi facă. Pot să facă orice, la Capitală particip oricum. Am incredere doar în Dumnezeu, credeți că nu știu ce prietenii, dușmani mi-am creat? Sunt gladiator, nu pisică după perdea”, a conchis edilul.

Citește și Cristian Popescu Piedone împlinește 61 de ani: „Merg înainte și doar înainte pentru prietenii care m-au abandonat pentru alți prieteni”