EXCLUSIV | Cristian Popescu Piedone nu se teme de lupta pentru Primăria Capitalei: „Intervenția mea în cursă le-a dat GPS-urile peste cap, le-a dat Waze-urile peste cap”

Cristian Popescu Piedone este neînfricat în ceea ce privește lupta pentru Primăria Capitalei. Cum privește actualul Primar de la Sectorul 5 competiția cu Nicușor Dan.

21 apr. 2024, 22:20
EXCLUSIV | Cristian Popescu Piedone nu se teme de lupta pentru Primăria Capitalei: „Intervenția mea în cursă le-a dat GPS-urile peste cap, le-a dat Waze-urile peste cap”
EXCLUSIV | Cristian Popescu Piedone nu se teme în lupta pentru Primăria Capitalei: „Intervenția mea în cursă le-a dat GPS-urile peste cap, le-a dat Waze-urile peste cap”

Cristian Popescu Piedone a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre lupta pentru Primăria Capitalei, punând accent pe faptul că „în culise” au fost plănuite diverse jocuri prin care Nicușor Dan și Clotilde Armand să rămână în scaunele de primar și după alegerile din acest an.

Citește și: EXCLUSIV | Victor Ponta, dezvăluiri incendiare despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei: „Coaliția trebuie să ia o decizie!”

Actualul primar de la Sectorul 5 susține faptul că, în ciuda planurilor care existau în acest sens, apariția lui în cursa politică a răsturnat situația. Ba mai mult, acesta susține, că de multe ori s-a încercat scoatere lui din cursă, dar că acest lucru nu se va întâmpla.

De asemenea, Cristian Popescu Piedone a mai aminti faptul că și-a expus deschiderea de a colabora cu coaliția de guvernare, însă PNL a refuzat vehement această propunere.

„Cineva lucrează ca acest Nicușor Dan și doamna Clotilde Armand să rămână în continuarea pe posturi. Și fac în așa fel încât să îi netezească drumul actualului primar. Este problema lor, doar că intervenția mea în cursă le-a dat GPS-urile peste cap, le-a dat Waze-urile peste cap. Au încercat să mă convingă să mă retrag. Au am avut o negociere și am spus că PUSL vrea să intre în această coaliție, care da, a stabilizat România, dar vrea să destabilizeze administrația locală. Daca de parte PSD-ului aș fi găsit o înțelegere, PNL a spus un nu vehement”, a explicat Cristian Popescu Piedone în exclusivitate pentru România TV.

Citește și: Nicușor Dan, atac la Piedone. Războiul tricourilor #Și eu sunt interlop ia amploare. ”Domnul Piedone este un interlop. Doar faptul că nu avem instituție în statul ăsta, face ca dumnealui să fie în libertate”