EXCLUSIV Cristian Popescu Piedone: „Piedone nu se retrage, Piedone merge până la capăt. Ei se feresc de puşcărie, eu am fost la puşcărie”

În direct la România TV, edilul de la sectiorul 5 a dezminţit că se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei după ce Coaliţia PSD-PNL l-a desmenat pe doctorul Cîrstoiu.

20 mart. 2024, 21:40
EXCLUSIV Cristian Popescu Piedone: „Piedone nu se retrage, Piedone merge până la capăt. Ei se feresc de puşcărie, eu am fost la puşcărie”

Întrebat de Victor Ciutacu dacă va renunţa la candidatură, Cristian Popescu Piedone a declarat în exclusivitate la România TV: „Să clarificăm de la început pentru toată lumea şi pentru totdeauna, astăzi şi direct: Piedone nu se retrage, Piedone merge până la capăt şi merge susţinut de cei dezamăgiţi şi, nu fac demagogie, eu sunt portavocea lor. Dacă era acest folclor valabil, că eu fac jocurile lui Ciolacu pentru Firea, nu mă interesează, mă interesează doar curtea mea, candidatura mea, cu care o să merg până la capăt. Ei se feresc să ajungă la puşcărie, eu am fost la puşcărie, nu mai ţine cu „DNA, vine şi te ia”. Eu sunt doctor în administraţie, alţii vin cu doctori la alfabetizare. cătălin Cîrstoiu pune mâna pe roabă poate cu mănuşi de operaţie, roaba însemnă muncă, nu odihnă şi bunăstare. Eu am cetăţenii de partea mea, o să vin cu roabele de semnături la Biroul Electoral Central. Un primar poate să fie şchiop, orb, chior, este ales. Piedone nu este buricul pământului, va avea proiecte, va avea specialişti”.

Cristian Popescu Piedone, despre candidaţii la Primăria Capitalei: ” Nu renunţ! Cel mai bun să câştige. Este o competiție pe care o doresc fairplay în interesul cetățeanului”

 

Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) și primar al Sectorului 5, a dezmințit zvonurile că s-ar retrage din competiția pentru Primăria Capitalei şi şi-a afirmat din nou intenția de a câştiga susținerea bucureștenilor.

Cristian Popescu Piedone a vorbit despre candidatura la Primăria Capitalei. Despre candidatul comun propus de PSD-PNL, edilul Sectorului 5  a spus că îşi dorește o competiție fairplay în interesul cetățeanului. Mai mult, aceasta a dat asigurări că nu va renunța şi îşi propune să câștige Bucureștiul.

„Recunosc că eu nu ştiam cine este Cătălin Cîrstoiu. În primul rând, sunt perfect sănătos. N-am avut probleme decât operația de gastric sleeve și gastric bypass la stomac. Nu mi-am rupt un picior să am vreo problemă cu vreun ortoped, iar o analiză medicală o fac la doctorul de familie (…).

Piedone vrea autostrada suspendată a lui Oprescu, dar pe 5 nivele: „Aşa am văzut eu în Japonia!
Să știți că notorietatea poate fi foarte grea de dus și menținută. În același timp, e unul la început, nu știam cu ce se mănâncă această notorietate. Mie mi-au trebuit 30 de ani să fiu astăzi atât de notoriu cu bunele, cu relele mele, cu greșelile și cu succesurile mele.

Să te agăți cu un om care nu este cunoscut decât în cadrul medical, poate să aibă diplome, poate să fie excelență, să profeseze, să fie dr. în profesia pe care o are și să-l arunci într-o junglă, efectiv într-o junglă. Și să te bazezi că domnia sa va câștiga nu numai notorietatea agățându-se de oameni notorii, atacând oameni notorii gen Piedone, inclusiv Nicușor Dan.

Iată că astăzi s-a lansat minunatul candidat al alianței, să-i dea D-zeu sănătate și cel mai bun să câștige. Este o competiție pe care eu o doresc fairplay, pe care o doresc în interesul cetățeanului, nu în interesul unor cancelarii de partid. Eu nu fac jocurile partidelor, nu mă interesează (…)

EXCLUSIV Cristian Popescu Piedone: „Dacă aveam banii franţuzoaicei, făceam Las Vegas din Sectorul 5”

Eu astăzi vin și întăresc și le spun și PSD-ului și mă uit și în ochii bucureștenilor. Nu renunț! Candidez până când voi câștiga Bucureștiul. Asta este clar, nu mai există.

Eu nu sunt unealta și n-am fost unealta nimănui, să fac jocurile cuiva. Dacă le fac, fac pentru cei pe care îi reprezint, în primul rând cetățenii și partidul ăla mic care spuneți că l-am avut eu. Deci nu renunț!

Aveți impresia că în 30 de ani am fost vreo păpușă? Aveți în 30 de ani impresia că am răspuns drepți, că am făcut jocuri la modul politicianiste, în interesul cetățeanului, ducându-mă cu pălăria în băț la Ministerul Dezvoltării să cer fonduri pentru locuitori? (…)

Am deranjat în schimb și am deranjat în decursul timpului, am deranjat clasa politică. Ei sunt efectiv geloși, pot să spun pe mine, pentru că ei nu au ce își doresc cu milioanele lor de euro băgate în campanii, în site-uri, în publicitate. Nu au priza la public, iar priza asta la public nu e cum ai lua un ștecher să-l bagi în priză și gata, am intrat în priză. Nu există, în priza asta se investește”, a spus Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, şi la Antena 3