EXCLUSIV. Cristina Herea este însărcinată. Primele declaraţii: „Am avut trei luni cu probleme”

Cristina Herea este însărcinată. Jurnalista în vârstă de 35 de ani va deveni mamă pentru prima dată, la finalul lunii noiembrie. Bucuria este foarte mare, deoarece, atât ea, cât şi soţul ei, Mihai Benga, şi-au dorit acest copil şi a venit la momentul potrivit.

25 mai 2021, 12:56
EXCLUSIV. Cristina Herea este însărcinată. Primele declaraţii: „Am avut trei luni cu probleme”
Cristina Herea şi Mihai Benga vor deveni pentru prima oară părinţi

Cristina Herea este însărcinată. Vedeta a făcut declaraţii exclusive pentru Româniatv.net şi ne-a dezvăluit că se află în trei luni de sarcină.

Chiar dacă această perioadă a fost una foarte dificilă, a avut stări de rău şi a fost nevoită să facă multe drumuri la spital, este încrezătoare că totul va fi bine şi abia aşteaptă să îşi cunoască copilul. De asemenea, mărturiseşte că soţul ei, Mihai, este cel care îi dă putere şi încredere, pe toate planurile.

Citeşte şi: Poveste de dragoste desprinsă din filme între Cristina Herea și Mihai Benga. De la întâlniri în supermarket la o cerere în căsătorie neobișnuită

Cristina Herea este însărcinată

Sunt în 14 săptămâni de sarcină. Nu pot spune că a fost uşoară toată această perioadă, de când am aflat că sunt gravidă. Am avut trei luni cu probleme, dar cu ajutorul lui Mihai, reuşesc să rămân optimistă că totul va decurge bine. Sunt foarte norocoasă că îl am alături şi mă sprijină necondiţionat„, ne-a declarat, în exclusivitate, Cristina Herea.

Cu ocazia acestei veşti, Cristina şi Mihai vor organiza o petrecere în luna iunie, unde invitaţii vor aduce produse pentru copiii abandonaţi la naştere, pe care le vor dona unui spital din Bucureşti. Tot atunci, cei doi vor dezvălui şi sexul copilului.

În urmă cu un an, eu şi Mihai ne-am cunoscut în cadrul celei mai mari acţiuni umanitare pentru bucureşteni, pe care Mihai a susţinut-o. Ne dorim să continuăm drumul nostru în viaţă la fel, astfel marcăm vestea venirii bebeluşului cu o petrecere, în care invitaţii să aducă produse pentru copiii abandonaţi la naştere într-un spital din Bucureşti. Vom dona toate produsele primite!„, ne-a mai mărturisit prezentatoarea.

Cristina Herea şi Mihai Benga vor deveni pentru prima oară părinţi

Cristina Herea a făcut pasul cel mare miercuri, 15 iulie 2020. Blondina a spus „DA” în fața ofițerului stării civile, iar martorii au fost Remus Truică și soția sa, Diana, care au devenit şi părinţii spirituali.

Evenimentul a avut loc la Primăria Capitalei, Gabriela Firea a oficiat cununia civilă, iar totul a descurs discret, fără alai, doar cu cu cei mai apropiați oameni prezenți.

Deși totul a fost simplu și delicat, știrista a radiat de fericire în ziua cea mare. Ea scris pe contul de socializare: ”Da, iubitule… până la sfârșitul lumii!”, în dreptul imaginilor cu proaspătul ei soț.