Poveste de dragoste desprinsă din filme între Cristina Herea și Mihai Benga. De la întâlniri în supermarket la o cerere în căsătorie neobișnuită

Cristina Herea și Mihai Benga s-au cunoscut în urmă cu un an de zile, iar imediat după perioada de izolare s-au căsătorit. Cei doi îndrăgostiți au oferit un intervit în exclusivitate pentru Ok Magazine din care reiese că povestea lor este desprinsă dintr-un film de dragoste.

10 feb. 2021, 12:04
Poveste de dragoste desprinsă din filme între Cristina Herea și Mihai Benga. De la întâlniri în supermarket la o cerere în căsătorie neobișnuită

Poveste de dragoste desprinsă din filme între Cristina Herea și Mihai Benga. S-au întâlnit la un eveniment la Palatul Parlamentului, la care Cristina nu voia să ajungă și de care Mihai uitase, însă destinul a fost mai puternic și i-a unit. S-au așezat unul lângă viață și după o glumă păreau că se cunosc de-o viață, conform unui interviu realizat de OK!

”Ne-am cunoscut la un eveniment la Palatul Parlamentului, la care eu nu doream să particip, iar el uitase şi a venit un coleg să-l ia pe sus. Era o zi ploioasă şi-mi amintesc că dress code-ul era all black, iar eu eram o blondă îmbrăcată în verde, ca o varză în mulţime. Cred că aşa m-a şi remarcat. M-a abordat cu o glumă şi am început să vorbim, iar prietena mea a crezut că ne cunoaştem de-o viaţă şi mă tot întreba cine e şi eu i-am zis că habar n-am. S-a recomandat el, dar eu nu ţin minte numele” , a povestit Cristina.

Citește și: Fotografia care a emoționat internetul! Doi soți s-au ținut de mână și și-au luat rămas bun înainte de a fi răpuși de COVID

”N-am remarcat-o neapărat. Eu am ajuns mai târziu şi ea era cumva într-un loc unde avea spaţiu în jur, pentru că sala era deja plină. Şi m-am dus şi eu unde era liber şi din întâmplare am nimerit lângă ea. N-a fost neapărat un flirt, am schimbat câteva cuvinte în contextul acel” , a povestit și Mihai.

Poveste de dragoste desprinsă din filme între Cristina Herea și Mihai Benga. Pandemia nu i-a oprit și chiar dacă Bucureștiul era închis, cei doi se întâlneau în supermarketuri și se plimbau printre rafturi fără să cumpere nimic. Deși nu era nimic întrei, Cristina a făcut prima vizită la socrii chiar în ziua de Paște.

”Am tot vorbit strict profesional prin mesaje şi ne-am revăzut abia după o lună. Când ne-am hotărât să ne vedem, a început pandemia, nu s-a mai ţinut evenimentul. Prima întâlnire a fost la Mănăstirea Ghighiu, de lângă Ploieşti, iar în noaptea aceea s-a închis Bucureştiul. Apoi totul era închis, nu aveam unde să ne vedem efectiv şi am ajuns să ne dăm întâlnire prin supermarketuri, printre rafturi. Luam coşul şi ne plimbam câte o oră cu el fără să cumpărăm nimic. Aşa am ţinut-o încă o lună, până de Paşte. De Paşte a venit prima dată la părinţii mei acasă, deşi nu era nimic între noi atunci” , a povestit Cristina.

”Eu nu voiam să merg la el acasă şi s-a enervat într-o zi şi mi-a zis că s-a săturat să stea printre rafturile de macaroane şi cremvuşti, o să scrie Starbucks pe uşă la el şi o să mă invite la cafea. El se văzuse cu mama înainte de Paşte, venise să-mi aducă prăjituri, dar eu eram la serviciu. A coborât mama, l-a văzut şi l-a îndrăgit din prima, era prezentabil. Eu le ziceam mereu părinţilor că n-am vocaţie de nevastă, nu mă visam mireasă, voiam să am libertatea de a-mi dezvolta şansele profesionale şi erau de foarte dezamăgiţi. Iar când l-a văzut mama, a zis că e material de soţ” , a mai adăugat prezentatoarea TV.

Citeşte şi: Avocatul „pisică”. O audiere pe Zoom a devenit virală după ce una dintre părţi a apărut pe ecran sub chipul unei feline VIDEO

S-au mutat împreună după cununia care a avut loc pe 15 iulie, într-un cadru superb, în apropiere de București. ”Am făcut Paştele împreună şi ne-am mutat împreună la cununie, care a avut loc pe 15 iulie. În izolare făceam naveta, când la unul, când la altul, dar nu ne-am mutat” , a povestit Cristina.

Cum a decurs cererea în căsătorie

”N-am avut nicio emoţie, am simţit momentul şi aia a fost. N-a fost o cerere în căsătorie aşa specială. Am simţit că şi-ar dori, n-am presupus în van, n-am riscat să zică NU. M-am uitat la ea şi am întrebat-o: Cum ar fi să ne căsătorim? şi ea a zis: Extraordinar! Şi am zis: Hai!” , a povestit Mihai Benga.

”Trecuse cam o lună de când eram, practic, împreună, şi el mă tot întreba dacă nu m-aş vedea lângă el toată viaţa. Prima dată am gătit pentru el, făceam lucruri pe care nu le mai făcusem. Facem curat, facem multe lucruri împreună. Pentru mine era altceva. Era o zi romantică, ploua torenţial şi la semafor m-a cerut. N-avea inel, n-avea nimic şi mi-a zis: Hai să ne căsătorim. Şi chiar în ziua aia am sunat preotul de la Snagov, am vorbit cu o prietenă care avea locaţia şi ne-am anunţat şi părinţii” , a povestit și Cristina.